Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Nu er det resten mod Nymark

Supertourisme 
14/09/17 

Frederik Nymark var nattens helt på Padborg Park i et fantastisk Night Race. Han bragte sig alene i spidsen i superklassen i dansk motorsport, og når sæsonens semifinale køres på Ring Djursland i weekenden, så er det nu resten af feltet mod Nymark fra Hadsten.
 

Det er Frederik Nymark, kørere som Michel Nykjær, Næstved, Kevin Verner, Silkeborg, og Ole Petersen fra Bredebro skal forbi, hvis de fortsat vil være med i mesterskabs-racet i OK MOBIL 1 DST.


(Foto: Brian Staal)

Frederik Nymark fører med 352 points. Det er altså kun fem points flere end Michel Nykjær. Mesteren fra 2016-sæsonen er således fortsat med i topdramaet, men Nymark kørte sig til en favoritrolle i Night Race.

Kevin Verner er supertourisme-debutanten i klassen, der for alvor viser toprace på de danske baner, og 2016-mesteren i Legend-serien kan også være med i de lidt større biler. Han har 318 points.

Ole Petersen har i denne sæson fået sit egentlige gennembrud, og med 315 points er han også med helt fremme i superklassen. Han har fart på, og han kører mere velovervejet end tidligere.

Mens Frederik Nymark kørte sig frem i favoritrollen i Night Race, så havde Kevin Rossel fra Vejle en rigtig dårlig september-lørdag på Padborg Park. Han viste, at han godt nok kunne nå den højeste fart, men han endte alle andre steder end der, hvor der bliver scoret de fleste mesterskabspoints.

Han er faldet tilbage på 5. pladsen, og med 275 points er han ved at åbne døren til de fantastiske fem i toppen. Kenneth Jensen fra Randers har 249 points på 6. pladsen.

Selv om Kevin Rossels mesterskabsdrømme fik et knæk i Night Race, så er han ganske givet endnu ikke slået, og han vil køre efter fuldt hus på Ring Djursland i weekenden. Men det er en bane, hvor Nymark før har vist, at han kan komme først rundt. Han vil dog ikke komme let til det, for det er nu Nymark, der bliver den jagede af alle de øvrige i feltet.

Mikkel Mac er tilbage fra de udenlandske baner, og selv om han ikke kan blive mester i superklassen i år, så vil han køre alt for på Ring Djursland at vise, at han er den bedste.

Danish SuperTourisme
Brian Staal.


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 17/09/17 - Ring Djursland - Supertourisme
  •