Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Mikkel O. Pedersen tilbage på dansk grund

Special Saloon 
15/09/17 

Porsche Supercup-køreren starter i weekenden på Ring Djursland
Normalt er det de internationale Formel 1-baner rundt omkring i Europa – og senere på sæsonen Mexico – at Mikkel O. Pedersen kører race på. Men i denne weekend er han tilbage på dansk asfalt, når han på Ring Djursland stiller til start i årets næstsidste afdeling af Special Saloon Car-mesterskabet.
 

”Der har været nogen af løbene herhjemme, jeg ikke har været med til, så jeg fører ikke mesterskabet længere,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Den føring skal jeg prøve at få tilbage, så jeg kan vinde DM, og jeg går efter at få en fejlfri weekend med tre førstepladser.”


Står det til Mikkel O. Pedersen, skal banerekorden falde på Ring Djursland

I modsætning til banerne på Porsche Supercup-kalenderen, som der kun køres på én gang i sæsonen, har racerkøreren fra Struer tidligere været til start på Ring Djursland.

”Jeg var med i Special Saloon Car-afdelingen i juni. Dengang vandt jeg alle tre løb foran alle de andre kørere, uanset klasse,” siger Mikkel O. Pedersen.

”Jeg vil prøve at vinde løbene igen og så gøre et nyt forsøg på at slå banerekorden. Den er på 47,779, og sidste gang kørte jeg på 48,4. Banerekorden er sat af en prototype, så jeg får noget at se til, men denne gang har vi nye dæk med.”

Ring Djursland er uden sammenligning den mest krævende bane herhjemme, og det ved Mikkel O. Pedersen godt.

”Sidste gang havde jeg det problem, at bilen lettede, når jeg gav fuld gas ud over en af bakkerne, og når bilen så ramte asfalten igen, slog den sporingen skæv,” siger han. ”Jeg har oplevet det tidligere i Formel Ford, men det er lidt voldsommere her, og det skyldes bl.a., at bilen er tung bagi og let foran.”

www.mikkelopedersen.com


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  • Ring Djursland
  • 17/09/17 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her