Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Værdifulde point med hjem fra vådt DM

DM Rally 
12/09/17 

Det var et vådt, svært og mentalt hårdt rally, DM3/Hankook Slagelse Rally, men med den generelle 6. plads og dermed varme point med hjem, så kunne Steen Johansen/Køge og Suna Schwaen/Sorring alligevel godt smile ved mål.
 

Steen Johansen Rallying, deres hvide Mitsubishi Lancer EvoX var klar til strabadserne, og Steen valgt at ligge forsigtigt ud, efter et sygdoms forløb med ryggen, så de første fire prøver fredag aften blev forceret med en vis forsigtighed, der var flere jumbs, og Steen ville ikke udsætte ryggen for maksimal påvirkning, løbet var langt og udfordrende, og skulle ikke vindes på de første fire prøver i mørke.

Lørdag skulle der så køres 12 hastighedsprøver, og de første blev kørt i tørvejr, men så satte regnen ind, kraftig, intens og vedvarende, og selvom den lynhurtige Mitsubishi har både firehjulsstræk og masser af effekt, så er den også tung, så 1600 kilo på en blød pløjemark, der ville marken vinde, så der skulle køres med en kontrolleret offensiv taktik.

Helt indtil den sidste kørte prøve lå der rallybiler både her, der og allevegne, vejret og de bløde mærker havde taget deres bid af rallyfeltet, men Steen er en snus fornuftig kører, og sætter tæring efter næring, så gode DM point og den samlede sjetteplads, og det med en hel bil med i mål.

Og vigtigst af alt, Steen nød at sidde bag ruskindsrattet igen, hans andet hjem, og nu skal Mitsubishi’en lige have en seriøs vask og gennemgås mekanisk, inde næste DM om kun 14 dage, i Roskilde, tæt på hjemmet i Køge.

Resultater via www.rallyresult.dk

Steen Johansen Rallying

Allan POST


Læs mere om:
  • Slagelse
  • 09/09/17 - Slagelse - DM Rally - DM
  •