Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh klar til DM-kamp på Vestsjælland

DM Rally 
07/09/17 

”Vi lægger ud med fire hastighedsprøver fredag aften og fortsætter så med tolv hastighedsprøver om lørdagen,” fortæller Ib Kragh. ”Der skulle være en del gengangere og noget nyt, hvad angår hastighedsprøverne. Sådan er det altid, men det er et velkendt område, hvor vi har kørt mange gange før.”
 

Siden sommerpausen har Ib Kragh vundet Rallyshowet i Fårvang, mens han for nylig var til start i Midtjysk Rally, hvor det blev til en andenplads.

”Det var det første løb, som Freddy og jeg kørte siden sæsonpremieren ved Cimbern Rally,” siger Ib Kragh. ”Vi havde lidt småproblemer med bilen. Michael Sørensen var hurtigst, men han er nærmest vokset op på en af prøverne. Det var et løb med mange deltagerne, og det er lidt ærgerligt, at man ikke kan få nogle flere af dem til at deltage i DM-rally.”


Hankook Slagelse Rally bliver næste udfordring for Ib Kragh

Siden Midtjysk Rally har den sorte og røde Citroën DS3 R5 været skilt ad.

”Efterservicen efter Midtjysk Rally valgte vi at gøre til klargøring forud for Slagelse Rally,” siger Ib Kragh. ”Raceren har fået mange nye dele, som vi i forvejen havde planlagt, at den skulle have, så vi er sikre på, at der ikke sker nogen defekter. Med det pointsystem, der er for DM-serien i år, er det vigtigt, at man ikke har problemer.”

”Der er kommet nye bremser, trækaksler og gearhjul. Det var bare et spørgsmål om at skrue af og sætte dele på og så ellers foretage den normale service. Og så ligger der friske Michelin-dæk ude i servicevognen og venter. Det bliver et lidt presset efterår, for 14 dage efter løbet i Slagelse kommer der et i Roskilde.”

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Slagelse
  • 09/09/17 - Slagelse - DM Rally - DM
  •