Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

René Prang melder sig klar til 3. afd. af DM i Classic Roadrace

Road Racing 
06/09/17 

Efter et voldsomt styrt i et opvisningsløb ved Copenhagen Historic Grand Prix, først i august, føler René Prang sig klar til at genoptage sin deltagelse i Classic Roadrace. I den kommende weekend køres 3. afdeling af DM Ring Djursland.
 

Ved styrtet for godt 4 uger siden pådrog René Prang sig mange knubs på hele kroppen, og en lædering af højre skulder og overarm, med sene- og muskelskader. Efter flere besøg hos en massør er han i den seneste uges tid igen begyndt at kunne bruge armen, og smerterne i hele kroppen er aftagende. Skulder og overarm er ikke helt funktionsdygtig endnu, men René Prang tror på, at han kan deltage og gennemfører løbene på Ring Djursland.


(Foto: Erling Prang)

I Classic Roadrace kører René Prang på en Ducati 916 fra 1994. Den blev nærmest totalskadet ved mødet med betonmuren i København. En gennemgribende renovering gik i gang umiddelbart efter styrtet, og i denne uge forventes den at være genopbygget igen hos Vagn Jensen Motorcykler i Horsens.


René Prangs Ducati 916 er bygget op igen
(Foto: Erling Prang)

René Prang er regerende Dansk mester i Classic Super Bike, og fører i øjeblikket serien i denne sæson. Derfor er det vigtigt for ham at deltage i den kommende weekend, selv om han ikke er fysisk helt på toppen endnu.


(Foto: Erling Prang)

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  •