Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Sejrsvante Daniel Lundgaard fik anderledes oplevelse

Formel 4 DK 
05/09/17 

Formula 4 DKSejrsvante Daniel Lundgaard, der sidste år vandt det danske Formel Ford mesterskab med 13 sejre og i år har vundet halvdelen af løbene i Formel 4 Renault, fik en anderledes oplevelse på Padborg Park i weekenden. Ved femte afdeling af Formel 4 Renault, der blev afviklet ved Padborg Park Night Race, kørte Daniel tre podieplaceringer hjem, men det blev for en gang skyld ikke til sejr.
 

For mange andre kørere ville dette være en stor succes, men for den ambitiøse og talentfulde racerkører fra Hedensted, var det ikke de resultater han havde sat næsen op efter.


(Foto: Mikkel Kaiser)

Daniel Lundgaard startede første løb fra pole position i første løb, men en dårlig start betød at Nicolas Beer, der også har kørt international Formel 3, tog starten og førte til mål foran Daniel Lundgaard og Frederik Vesti.

I andet løb var det endnu en gang Beer, der fik den bedste start og med Daniel på andenpladsen og Frederik Vesti på tredjepladsen blev resultatet fra løb et gentaget. Tredje løb blev afviklet i aftenmørke med LED lys på Formel 4 racerne og denne gang var det Frederik Vesti, der lavede en kanonstart. Daniel blev presset på græsset og faldt ned som nummer seks, men kørte sig flot tilbage på en tredjeplads efter Vesti og Beer, der begge kører for Vesti Motorsport.

"Jeg er selvfølgelig ikke super glad, når jeg havde sat næsen op efter flere sejre" sagde en ærlig Daniel Lundgaard efter løbet. "Men hvis jeg skal drage det positive ud af det, så var det trods alt tre podieplaceringer med solide point til mesterskabet og den Formel 3 test en titel vil give. Jeg troede, vi ville have mere fart og det gik også godt i kvalifikationen, men Vesti Motorsport havde mere fart end mig i starten af løbene. Det udlignede sig over distancen, men da var det for sent til for alvor, at kunne angribe. Men alt taget i betragtning, så er jeg ok tilfreds".

Næste afdeling af Formel 4 Renault afvikles på Ring Djursland den 16.-17. september.

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Daniel Lundgaard
  • Padborg Park
  • 02/09/17 - Padborg Park - Formel 4 DK
  •