Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 5

Casper T Hansen fører Danmarks Mesterskabet i Formel 5

Formel 5 
04/09/17 

Den 18 årige racerkører Casper T. Hansen fra Roskilde, som i sæsonen 2017 deltager i Formel 5 mesterskabskampen om det Danske mesterskab, fører stadig mesterskabskampen. Vi havde et tæt program lørdag og skulle for første gang kører med lys på raceren, vi kørte et weekends program på en dag.
 

Først var der træning, hvor raceren blive testet, efter at være blevet genopbygget efter et stor uheld i den seneste løbsweekend, vi havde et par små justeringer, fortæller Casper T. Hansen.


(Foto: Paul Reuber)

Lørdagen bød på pole postion til Casper T. Hansen, og 1. heat blev vundet suverænt og det blev til en andenplads i 2. heat.


(Foto: Paul Reuber)

3. Heat dagens sidste heat bliv kørt i skumringen, og var et helt særlig syn, racerne havde får LED lys på. Casper T. Hansen fortæller:
”3. heat startede i fin stil, med at fører de 2. omgange, men på 3. omgang knækkede en bolt i gearskiftemekanismen, så gearskiftet havde sat sig fast i andet gear, der ikke var forbindelsen mellem gearstang og gearkassen som betød at jeg manglede en del fart på langsiderne, men jeg fik dog "trillede" en 4. plads hjem.”


Det defekte gearskifte...
(Foto: Paul Reuber)

Jeg kom til Padborg Night Race, med en føring på 18 points i kampen om DM og tog hjem med en føring på 18 points, ikke helt det jeg havde håbet på, men sådan er motorsport, vi kører næste sidste afdeling af DM for Formel 5, om 2 uger, 16-17. september på Ring Djursland.


(Foto: Paul Reuber)

Jeg vil sige tak til Teamet for deres indsats, og tak til alle som var taget til Padborgpark og tak til mine sponsorer.

Casper T. Hansen Motorsport
www.cthmotorsport.com


Læs mere om:
  • Casper T. Hansen
  • Padborg Park
  • 02/09/17 - Padborg Park - Formel 5
  •      ASETEK SIMSPORTS