Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Tredje gang ER lykkens gang

Supertourisme 
04/09/17 

At vinde Night Race har altid været Frederik Nymarks store ønske og to gange har det været tæt på. I denne weekend lykkedes missionen og Frederik Nymark vandt løbet med overbevisende kørsel og et stærkt team i ryggen
 

Selv om stemningen hos Nymark Racing virker lidt afslappet og hyggeligt, så skal man ikke tage fejl. I hjemmegaragen er forberedelse alting. Rutinerne er indøvet og strategien er lagt inden racertraileren stopper i paddocken på Padborg Park.

Denne weekend var planlagt til at vinde Night Race på Padborg Park. Der er altid variable muligheder i motorsport og Frederik Nymark missede kvalifikationen med en enkelt plads.


(Foto: Motorsporten.dk)

”Jeg ville gerne have været nummer et i kvalifikationen, men Kevin Verner kørte en super omgang. Jeg var tilfreds med den andenbedste tid, for det gav flere point end de nærmeste konkurrenter. Banen havde været "langsom" i alle træningerne. Fortalte Frederik efter kvalifikationen.

Kvalifikationen giver en startplacering som nummer syv, og i en rodet start fik den unge Nymark kørt sig uden om en række uheld. Disse uheld udløste en safetycar. Da løbet genoptages overhaler Frederik hurtigt en konkurrent og kommer op bag hans største konkurrent – Michel Nykjær.

”Jeg lagde mig bag Michel så jeg ikke mistede flere point end nødvendigt” sagde en smilende Frederik efter løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

I andet løb skulle Frederik Nymark starte som nummer seks. På grund af de uheld der havde været i første løb, var det ikke de samme konkurrenter Frederik skulle starte ved siden af. Da de røde lamper slukker, får Frederik en forholdsvis nem start og er hurtigt oppe på andenpladsen. Her startede kampen så med Kevin Verner om en sejr.


(Foto: Motorsporten.dk)

”Det var en fed kamp vi havde Kevin og jeg. Han lavede en fejl da vi tog en konkurrent med en omgang, men jeg var ikke sikker på at kunne komme forbi uden skader. Jeg ville hellere komme hjem med masser af point, end at Kevin og jeg havde et uheld, der kunne skade begge vores chancer i mesterskabet. Var Frederiks reaktion efter weekenden.

”Jeg lavede min dårligste start nogensinde” sagde Frederik da han kom ud af bilen efter tredje løb. Det var med hentydningen til at han fik lukket både Michel Nykjær og Kevin Verner forbi inden første sving.

Han beviste dog at han havde det overskud der skulle til. Hurtigt var han forbi Kevin Verner og kunne skygge Michel Nykjær. Frederik kiggede Michel Nykjær i nakken i flere omgange. Da den tidligere mester lavede en kørerfejl, kunne den unge Nymark indlede sin overhaling og tog førstepladsen i finaleløbet samt mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Søndag var der 6 timers DEC finaleløb på Padborg Park. Her vandt Frederiks kæreste Louise Frost, både sin klasse og mesterskabet i klassen, så det må siges at være en god weekend for Nymark Racing.

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 02/09/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •