Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

De er bare så klar i superklassen

Supertourisme 
02/09/17 

Kevin Rosel i bil nr. 14 var hurtigst i lørdagens første træning på Padborg Park med tiden 59.856. Med Frederik Nymark i racer nr. 48 lige efter. Med en forskel på ganske få tusindedele. I anden træning var det Nymark, der med en tid, der stoppede ved 59.949, var den hurtigste. De to rivaler i toppen i OK MOBIL 1 DST er i den grad så klar til Night Race i det sønderjyske. Og de er alle de andre også.
 

Michel Nykjær stiller for første gang op med en V6-motor i superklassen, og han ser også ud til at finde sig godt til rette med de to ekstra cylindre.

Ole Petersen har også superfart i sin bil, og Jesper Egebart kan gå hen og blive køreren, der kommer til at drille den førende kvintet i Night Race, hvor han i 2016 var helt suveræn i mørke med lys på.

I anden træning viste Martin Andersen med en omgangstid under minuttet, at han igen har fundet farten i sin supertourisme-racer, og han vil også lege med helt fremme i tidtagningen.

I første træning var det bemærkelsesværdigt, at Molly Pettit var 9. hurtigste, og det var med Nicole Rasmussen lige efter. Og for en gangs skyld var Nicole hurtigere end sin far, Rene Rasmussen. Desværre kunne Nicole Rasmussen ikke holde fast i farten i anden træning, hvor hun endte ude i græsrabatten.

Casper Røes er debutant i OK MOBIL 1 DST, og den 17-årige fynbo opnåede i første omgang det, han håbede på: Han er ikke den, der kører de langsomste omgange.

Der er tidtagning på Padborg Park kl. 14.30. Og der er på alle måder inviteret til superrace, der først har finale kl. 22.00.

Brian Staal


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 02/09/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •