Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Nymark blev nattens lyspunkt

Supertourisme 
02/09/17 

Godnat. Festfyrværkeri over Padborg Park, da Night Race endnu engang blev den helt store event i dansk motorsport, og det med Frederik Nymark som nattens lyspunkt. Han stod øverst på podiet som en stolt vinder, og han har nu lagt sig alene i spidsen i OK MOBIL 1 DST
 

Frederik Nymark fik faktisk en rigtig dårlig start og kunne ikke holde fast i sin poleposition. Han faldt tilbage på 3. pladsen, mens både Michel Nykjær og Kevin Verner kom forbi bil nr. 48.

Med Nykjær i spidsen lignede det noget, der er set mange gør før. Han plejer sikkert at køre den hjem fra spids. Men i opløbssvinget lavede han én af de sjældne fejl, og Frederik Nymark, der allerede havde overhalet Kevin Verner, smuttede forbi. Og derfra så han sig ikke tilbage.

Nymark blev 3’er i 1. heat, nr. 2 i 2. heat, og i finalen vandt han altså. Det blev en stor aften for køreren fra Hadsten, og han har nu overtaget favoritværdigheden i superserien. Det er dog fortsat så tæt, at blot et enkelt løb kan ændre på topstillingen igen.

2016-mesteren Michel Nykjær er på 2. pladsen med Kevin Verner på 3. pladsen. Men Ole Petersen, der sluttede som 3’er i en fantastisk finale, er også fortsat med helt fremme.

Jesper Egebart må nok betegnes som sæsonens uheldigste kører i OK MOBIL 1 DST. Alligevel har han ikke tabt modet, og han var med fremme i finalen og blev 5’er, men altså langt fra den succes, han havde i Night Race 2016.

Martin Vedel Mortensen sluttede på en 6. plads, og det blev hans afskedsløb i DST. Han forsøger sig nu på de udenlandske baner. For Kevin Rossel blev Night Race et mareridt. I finalen var han i den grad opsat på at komme frem og score nogle vigtige points i serien, men pludselig var han væk. Tvunget til at parkere sin bil i banens fjerneste hjørne med en defekt. Sort nat for Rossel.

Meget bedre gik det ikke for teamkollega i Roed Performance, Molly Pettit. Han var godt med i 1. heat, og hun var måske bedre kørende end nogensinde i superklassen, men i 2. heat blev hun ramt og sendt ud i mørket, og der stod hun og måtte følge finalen fra pitten.

Danish SuperTourisme
Brian Staal


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Padborg Park
  • 02/09/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •