Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Insight Racing er klar til 24H Barcelona

24H Series 
30/08/17 

Danske Insight Racing er tilbage i 24H Series til nye udfordringer. Teamet vender tilbage til den internationale serie efter at have vist lovende takter i debuten i maj.
Tilbage i maj debuterede danske Insight Racing med den spritnye Honda Civic Type R TCR-bil i 24H Series på Paul Ricard i Frankrig. Det blev en debut med blandede resultater, for den nybyggede bil viste sig fra start at have farten til at køre med om pokalerne, men desværre satte en række problemer med kølingen en stopper for en ellers imponerende debut.
 

Nu er det tid til revanche for racerteamet, som er tilbage på startgridden. Problemerne blev fundet og løst i samarbejde med italienske JAS Motorsport, og nu er teamet klar til løbet i Spanien. Det sker i øvrigt med en frisk sejr i bagagen fra den norske GT-serie på Rudskogen. Her blev det tidligere i august til pole position og tre sejre af tre mulige, da Marcus Påverud stillede til start i den norske serie.


Insight Racing har været en dominerende faktor i norsk GT racing på det seneste. Nu er det danske team også tilbage i den internationale 24H Series på Formel 1-banen Circuit de Catalunya i Spanien

Små ændringer i lineuppet:
Insight Racings kørerbesætning er til løbet i Spanien ændret en smule i forhold til de fire, der kørte i Frankrig. Marcus Påverud får igen følgeskab af teamejer Martin Jensen og den svenske kører Joakim Frid. Den fjerde plads går imidlertid til en ny - omend det ikke er et ukendt ansigt i Insight Racing. Den talentfulde Jacob Mathiassen har nemlig fået opgaven, og nok er hans erfaring i TCR Civic'en begrænset, men Mathiassen kørte så sent som i sidste sæson med Insight Racing i Citroën DS3 Cup. Her vandt nordjyden mesterskabet, og han har sideløbende skabt sig et solidt navn i England med Century Motorsport i fx Britcar og British GT.

De seneste opdateringer af bilen og holdet gør, at teamchef Martin Jensen er optimist forud for weekendens løb i Barcelona: - Løbet i Frankrig var på alle måder vores første oplevelse med den nye Honda Civic. Vi tog derned med stor optimisme i hele teamet, og vi var meget tilfredse med at se, at bilen var konkurrencedygtig fra start. Det var et godt udgangspunkt, og siden har vi arbejdet tæt sammen med JAS Motorsport for at optimere den, siger Martin Jensen og tilføjer:

- Og endnu vigtigere, så viste vores seneste resultat i Norge, at bilen er, hvor den skal være. Vi har et stærkt lineup i Barcelona, og jeg er meget tilfreds med at se, at nye talenter som Marcus og Jacob går videre til sådanne løb fra vores egen løbsserie, Citroën DS3 Cup. Vi bør have et stærkt hold her - og jeg kan ikke vente med at få løbet i gang!

Du kan følge Insight Racing i denne weekend på Facebook på facebook.com/InsightRacingDK/.
Du kan også se hele løbet live fra Barcelona ganske gratis på 24hseries.com.

Insight Racing


Læs mere om:
  • Jacob Mathiassen
  • Joakim Frid
  • Marcus Påverud
  • Martin Jensen
  • Insight Racing
  • Circuit de Catalunya
  • 03/09/17 - Circuit de Catalunya - 24H Series
  •