Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Nicolaj Møller Madsen får gylden mulighed hos Audi

Langstreckenpokal 
28/08/17 

En invitation fra Phoenix’ Audi-team betyder, at Nicolaj Møller Madsen i den kommende weekend skal dele bil med Frank Stippler og køre efter sejren i fire-timers løbet i den tyske VLN-serie på Nurburgring. Løbet er samtidig en gylden mulighed for at komme tættere på en lukrativ aftale for 2018.
 

På lørdag kl. 12.00 indleder den fynske racerkører Nicolaj Møller Madsen både jagten på en sejr i 6. afdeling af den tyske VLN-serie og på en lukrativ aftale for 2018. Muligheden er opstået efter, at Phoenix’ Audi-team har inviteret Møller Madsen til sammen med Audis fabrikskører Frank Stippler at sikre GT3-raceren sejren i weekendens løb på Nurburgring.

“Jeg glæder mig. Jeg elsker Nurburgring, og muligheden for at køre efter sejren sammen med Stippler er en kæmpe chance. Vi er helt sikkert blandt favoritterne,” siger Nicolaj Møller Madsen.

Sidst de to racerkørere sad i Phoenix’ Audi R8 var under det legendariske 24-timers løb på Nurburgring. Dengang kørte de lige op med vinderbilen i 23 timer, men måtte tage til takke med 19. pladsen på grund af en mindre afkørsel, der resulterede i en times pitstop. Derfor er vinderambitionerne i weekenden også mere end realistiske - og samtidig kører Nicolaj Møller Madsen løbet med netop 24-timers løbet i tankerne. Både årets 24-timers løb og næste års.

“Vi vil selvfølgelig gerne have revanche for 24-timers løbet, hvor vi gjorde alt rigtigt i 23 timer, men forspildte vindermulighederne på grund af en enkelt fejl. Samtidig er det en mulighed for at vise Phoenix om, at de skal satse på mig igen næste år - både i 24-timers løbet, men måske også i andre løb,” siger Nicolaj Møller Madsen.

I sidste uge kunne den fynske racerkører løfte sløret for en anden aftale for efteråret - nemlig med det officielle Porsche-team Prosport Performance. For dem skal Nicolaj Møller Madsen fra 15.-17. september køre GT4-finalen, mens han 7.-8. oktober kører efter sejren i endnu en afdeling af den tyske VLN-serie.

Weekendens VLN-løb køres lørdag 2. september fra kl. 12-16 og kan følges live på vln.de.

Morten Hopballe
nicolaj.eu


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •