Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Tilbage til kontoret

Sportscar racing 
27/08/17 

Lige hjemvendt fra Danmark hvor Thomas deltog i CHGP i en BMW 2002 Ti i 71 – Klassen, var det blevet tid til 5 & 6 afdeling af Thailand Super Series.
Selv om det i Thailand er regntid i Juli, August og September, så skinner solen stadig det meste af dagen og det er med temperaturer langt over 30 grader hver dag.
 

Tilbage i sin Porsche 997 GT3 Cup viste Thomas gode takter i torsdagens træninger med hurtigste tider i klassen hele dagen. Fredag til første og eneste officielle tidstagning, satte Thomas da også tiden og var igen hurtigst af alle.


(Foto: www.motorsportsfans.in.th)

Selve tidstagningen blev udskudt pga af regn og til sidst blev den aflyst. Løbsledelsen besluttede at man brugte tiderne fra den officielle træening tidligere samme dag hvilket betød at Thomas skulle starte fra pole i begge løb.

5 Afdeling:
Med rullestart og Thomas i pole til at bestemme farten var betingelserne gode og han benyttede da også dette til fulde og tog starten. Bag ham var der stor kamp om pladserne hvilket betød af Thomas hurtigt kunne åbne et stort hul ned til alle de andre i klassen.

Kampen mellem 2,3,4 og 5 pladserne var hårde og der blev byttet pladser hele tiden, mens Thomas kunne kører et kontroleret løb ude foran, og spare lidt på materialet.


(Foto: www.motorsportsfans.in.th)

Efter 12 omgange kørte Thomas i mål som vinder af løbet med et forspring til nummer 2 på hele 8 sekunder.

Med sejren tog Thomas også for første gang i år føringen af kørenes mesterskab.

6 Afdeling:
6 afdeling var ikke meget anderledes end løbet dagen for, med Thomas ude i front, dog satte han denne gang hurtigste omgang i starten af løbet da han pressede bilen de første 4 omgang for at få lidt luft ned til de efterfølgende biler på 2, 3, 4 og 5 pladsen.

Thomas vandt også 6 afdeling og øgede sit forspring til Khun Manat med 11 point da James Runacers sluttede som nummer 2 og Khun Manat paa 3 pladsen.


(Foto: www.motorsportsfans.in.th)

Regnen faldt kun om fredagen og om aftenen og natten så den fik aldrig rigtig mulighed for at spille ind i kampen om mesterskabet.

De sidste 2 afdelinger af mesterskabet skal køres på samme bane i Nord Ost Thailand (Buriram) i slutningen af næste måned den 23-24 September, hvor det stadig er regntid. Med 40 point i spil er alt stadig helt åbent i kampen om mesterskabet.

Dog er Thomas storfavorit til at tage titlen da han i de sidste 6 løb har haft 5 pole positions og 4 sejre i træk.

Løbene bliver streamet live over internettet via Thailand Super Series

Thailand er 5 timer foran Danmark, saa løbene hvor Thomas kører (GTC klassen) plejer at ligge om formiddagen klokken 10 dansk tid.

Thomas team som hedder TR Motorsport har også en YouTube kanal hvor løbene kan ses samt videoer fra før, under og efter løbene.

TR Motorsport
Thomas Raldorf


Læs mere om:
  • Thomas Raldorf
  •