Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Sidste frist for at starte i Hankook Slagelse Rally

DM Rally 
27/08/17 

Fristen for at komme til start i årets tredje DM-runde er lige om hjørnet!
Den 28. august er sidste chance for at melde sig til Hankook Slagelse Rally, så vil man deltage i kampen om laurbærrene, skal man ikke hvile på dem nu.
Heller ikke når det gælder DM i minirally!
 

349 kilometer rally
I DM-regi er der lagt an til godt 349 kilometer mesterskabsrally med 16 hastighedsprøver med en samlet længde på henved 135 kilometer og med start og mål i Slagelse.


(Foto: MD-autoMOTIV)

Hastighedsprøverne tæller både gennemgående strækninger og rundbaner, fortrinsvis på asfalt, men også med enkelte strækninger på grus. Rallyet er udskrevet for DIF Super Rally-mesterskabet, DM i klassementerne 1 til 9 inklusive Volvo Original/VOC, R2 Super Rally Cup, historiske rallybiler og KRB/Klassiske Rally Biler.

Dertil kommer klasse 10 for biler med gyldig homologering, men som kører uden for mesterskaberne. Desuden tæller løbet til Opel Corsa OPC Cup.

Rallyets centrum bliver hos Hansen Biler i Slagelse og løbet er opdelt i to afsnit med tilsammen seks sektioner.


(Foto: MD-autoMOTIV)

I tilknytning til rallyet er der etableret en kontant præmiering af Top-3 placeringer for team i biler monteret med Hankook-dæk leveret af BmSport i Ringsted.

132 kilometer minirally
Hankook Slagelse Rally tæller desuden til DM i minirally med en 132 kilometer lang rute, hvoraf henved 45 kilometer er hastighedsprøver på asfalt og grus. Minirallyet er udskrevet for klassementerne 1 til 10 inklusive historiske rallybiler og KRB-biler.

DM-serien i minirally omfatter seks tællende løb, og minirallyet i Hankook Slagelse Rally er den turneringens fjerde runde.


(Foto: MD-autoMOTIV)

Link til Hankook Slagelse Rally og tillægsreglerne for for begge rallyer:

Slagelse Auto Sport

Morten Dam
Specialpressen


Læs mere om:
  • Slagelse
  • 09/09/17 - Slagelse - DM Rally - DM
  •