Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Kan Holmgaard senior gøre Holmgaard junior kunsten efter?

Special Saloon 
26/08/17 

I forgangne weekend fandt årets GP Danmark sted på FDM Jyllandsringen, og det blev til en rigtig succesfuld weekend for et af Holmgaard Racings yngste medlemmer, Magnus Holmgaard, som startede i teamets Seat Leon TCR i Special Saloon Car-klassen.
 

”Det var en rigtig god weekend,” siger Magnus Holmgaard. ”Vi kørte tre heat i meget forskellige vejrforhold med både tør og våd bane, og det lykkedes mig to gange at vinde klassen for touring cars, mens jeg også tog en andenplads. I det sidste heat havde jeg en god dyst med Johannes Graversen i den legendariske røde Fiat X1/9 Turbo, og selv om han til sidst kom forbi mig, var det sjovt.”


To sejre og en andenplads blev det til for Magnus Holmgaard
(Foto: Morten Alstrup)

Men i familien Holmgaard hviler man ikke på laurbærrene. Også i denne weekend er familien i aktion, og det er så den ældre generation, der skal race.

”Jeg starter i et 24-timers løb på Portimao-banen i Portugal,” fortæller farmand Kim Holmgaard. ”Jeg har aldrig kørt på banen før, men jeg har hørt mange fortælle rosende om den.”


På Portimao i Portugal skal Kim Holmgaard deltage i et 24 timers løb
(Foto: Petr Fryba)

Det portugisiske langdistanceløb tæller med til den internationale 24H Series, og ligesom ved den seneste runde i mesterskabet – et løb på den tidligere Formel 1-bane Imola i Italien – skal Kim Holmgaard starte for det franske Team Altran Peugeot.

”I foråret lancerede teamet deres nye Peugeot 308 TCR-racer,” siger Kim Holmgaard. ”Det er en rigtig god bil, og jeg håber på, at vi kan tage endnu en sejr med den. Vi fører Touring Car-mesterskabet, og som det ser ud nu, kan vi tage mesterskabet med en sejr i Portugal. Og vi har også en outsiderchance for at tage det generelle kørermesterskab, hvor vi ligger som nummer tre lige nu.”

Holmgaard Racing


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 20/08/17 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her