Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Dæleme en sjov bil

Rally 
26/08/17 

Yokohama Mesterskabet Øst 3. afdeling skulle afvikles i Køge, hvor en helt ny prøve skulle køres, grundet prøven på grønttorvet i Valby blev aflyst, og ved første øjekast så prøven småkedelig ud, men den var nu ganske sjov, her fik voksne mænd i deres muskelbiler lov til at få fuld adrenalin i kroppen, med hurtige sving med stor radius, og tilpas hurtige passager. Og hvor alle 6 gear (nice) var i brug, og så var chikanerne lidt mindre snævre end de plejer, og sjovere .
 


(Foto: Allan POST)

Jørgen skulle have kørt denne afdeling i hans snabbe Porsche 997 GT3, men der blev under klargøringen konstateret en defekt bagstøddæmper, og firmaet Intranet, hvor en ny skulle bestilles havde ferie, så måtte ex-DTM BMW M3eren jo klargøres i stedet for, en fed erstatnings bil.


(Foto: Allan POST)

Så kridhvid bil, gul/brun dåbsattest, og gamle Hansen bag ruskindsrattet, GO!!

Jørgen Hansen fortæller,
’Så det var bare at klargøre BMW'en i stedet, og bytte de 5 sæt hjul m.v’.
’Efterhånden befinder jeg mig godt tilpas i den Ex-DTM BMW, og den kører tilsyneladende godt, men jeg har den ikke helt inde i systemet, det tager noget tid, og det skyldes sikkert også min dåbsattest, der efterhånden er gul/brun ’!!!.


(Foto: Allan POST)

’Men bilen den du'r, og kan meget mere endnu’ ...
’Første heat gik med at lige vænne sig til, at ramme pedalerne rigtigt, de sidder forskudt til venstre, det skal man lige vænne sig til i ’farten’. ’Det gik hæderligt, men med god afstand til de hurtigste’..

I andet Heat, der skulle jeg ha ' mit barnebarn Camilla med, hun er vild med fart og Action, og vi forsøger at oplære hende som reserve for Winnie, som jeg jo ellers ikke kan/vil undvære. Desværre talte hun en omgang for meget, det var knapt 1. minut, så der var vi hægtet helt af. Det havde ellers blevet en tid i den sjove ende, og jeg havde mest ondt af hende, hun var meget ked af det’ !!

’Heat 3 startede med en gang styrtregn, som jeg valgte at køre på bløde Slicks for at afprøve dem, det var ok, men med den mængde vand er Regndæk meget bedre, citat SLUT’ ..


(Foto: Allan POST)

’Heat 4 synes jeg selv gik rigtig godt, men Brian Johansen og BDA- Escorten kørte generelt hurtigst ’!!!!
-’Og i forhold til ham, gik det ikke særlig godt’ ...

Men Jørgen nyder at sidde bag rattet, om det er i Porschen eller i BMW’en, det er begge fuldblods rallybiler, som begge giver Jørgen et kick at køre i. Til sidst følte Jørgen sig komfortabel i M3'eren, og den tager teamet med til Dalby d. 10. september, lige på den anden side af broen, en afdeling af Asfalt-Cup' en i skåne, tættere på Fjenneslev end Jylland.


(Foto: Allan POST)

I Randers/Yokohama vest 4 afdeling den 16. september er Winnie Hansen forhindret, så der er planen at Camilla træder ind, og der skulle der gerne være kommet ny støddæmper i bag i Porschen.

SES DERUDE, RALLY VENNER !!

Allan POST


Læs mere om:
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: