Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 4 DK

Formel 4-debut kan føre til mere

Formel 4 DK 
25/08/17 

Formula 4 DKDansk-malaysiske Danial Nielsen Frost fik ingen pokaler med hjem fra sin debut i Formel 4 Renault.dk ved Danmarks Grand Prix på FDM Jyllandsringen.
Men han rejste hjem med en masse erfaring og viden efter løbene under de vanskelige forhold.
 

Specielt arbejdet med træner og coach, Michael Schröter, har givet ham mere forståelse for de udfordringer, der opstår i et racerløb.

"Jeg lærte rigtigt meget af besøget i Danmark, både af min simulator- og mentaltræning hos Michael, og af Vesti Motorsport," sagde Danial Frost inden afrejsen hjem til Malaysia.


Dansk-malaysiske Danial Nielsen Frost får de sidste desinner fra sin coach Tommy Schröter inden debuten i Formel 4 Renault.dk på FDM Jyllandsringen.

"Danial er en rigtig racer, som med den rette coaching kan nå langt," siger Michael Schröter, der måske skal fortsætte samarbejdet med Danial Frost. "Det taler vi i hvert fald om ville være en god idé."

Det er heller ikke utænkeligt, at Frost på et senere tidspunkt vil komme tilbage til Danmark for at køre Formel 4.

"Vi har endnu ikke lagt os fast på noget, men interessen fra teamet er der," siger Peter Vesti fra Vesti Motorsport.

"Det var en oplevelse at have Danial i teamet på FDM Jyllandsringen. Han var både en dygtig, seriøs og behagelig kører at arbejde med. Så vi ser ham gerne komme tilbage. Han pynter på ethvert racerløb."

Danial Frosts næste løb er finalen i Formula Masters Asian Series, der køres på Shanghai International Circuit fra den 22. til 24. september.

Formel 4.DK


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 20/08/17 - Jyllandsringen - Formel 4 DK
  •      ASETEK SIMSPORTS