Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Christian Rasmussen hædret efter superløb

Formel 4 DK 
24/08/17 

Formula 4 DK“Jeg tror på, at det kan lade sig gøre at vinde min første Formel 4-sejr i weekenden. Jeg mærker gradvist fremskridt, og jeg føler, at tiden må være inde til at komme øverst på podiet.”
Sådan lød det fra Christian Rasmussen op til Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen i weekenden.
 

Og missionen lykkedes: En sejr og to tredjepladser blev det til.

For den præstation blev han kåret til “Driver of the Meeting”.


Christian Rasmussen sammen med sin mentor og teamchef, Jan Magnussen.

Denne ærefulde hæder uddeles efter hvert løb i den ny danske Formel 4 Renault.dk-serie til en kører, der har ydet en ekstraordinær indsats.

Juryen, der kårer køreren, der skal på podiet og modtage titlen og et sæt Pirelli-dæk fra en af klassesponsorerne, Rapido Travel, var enstemmigt enige om valget.

“Det var fantastik at få den første sejr i Formel 4 i en weekend, der startede ret dårligt med en beskeden syvendeplads i tidtagningen. Men det fik vi vendt til noget positiv med en god opsætning af bilen og så gik det pludselig min vej,” fortæller Christian Rasmussen, der føler sig godt tilpas når det regner.

“Så jeg håber på regn i resten af sæsonen.”

I den samlede stilling ligger Christian Rasmussen på en solid tredjeplads.

“Den skal jeg selvfølge kæmpe for at fastholde, men jeg gør selvfølge også at gå efter Frederik Vesti på andenpladsen, der bar er 39 point væk,” slutter Christian Rasmussen.

Formel 4.dk


Læs mere om:
  • Christian Rasmussen
  • Jyllandsringen
  • 20/08/17 - Jyllandsringen - Formel 4 DK
  •