Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

To gange til Nürburgring

Sportscar racing 
24/08/17 

Du kan komme med til GT4 finalen
Nicolaj Møller Madsen er snart tilbage, hvor han har det allerbedst; i en racerbil på en racerbane. Det står klart, efter at han har indgået en aftale med det officielle Porsche-team Prosport Performance om to løb på Nurburgring i efteråret.
 

Den fynske racerkører skal fra 15.-17. september køre GT4-finalen, mens han 7.-8. oktober kører efter sejren i en afdeling af den tyske VLN-serie.

”Jeg glæder mig helt vildt. For det første er Nurburgring min yndlingsbane, men samtidig er specielt GT4-finaleløbet et prestigefyldt løb at vinde – og selvfølgelig er det sejren, jeg går efter,” siger Nicolaj og tilføjer:


(Foto: Porsche Media)

”Desværre kører vi ikke med om EM-titlen i finaleløbet, fordi blandt andet nogle bremseproblemer har sendt os ud af kampen. Derfor bliver det fedt at komme ned og vise, at vi hører til i toppen, og det kan ikke gøres bedre end med en sejr.”

Til finaleløbet er der arrangeret en tur for sponsorer. Foreløbig har 45 tilmeldt sig turen til Nurburgring, hvor der blandt andet er egen lounge med mad, vinsmagning og ginsmagning. Og der er faktisk stadig nogle ledige pladser, så kontakt Mikkel Vestergaard på mollermadsenracing@gmail.com, hvis du er interesseret.

Du kan læse mere om turen her

Senere på efteråret skal Nicolaj køre en afdeling af den tyske VLN-serie. De to løb kommer efter en tid, hvor det mest har handlet om andet end at køre stærkt – i hvert fald på racerbanen – så de skal også bruges til at få fokus tilbage på karrieren.

”Jeg glæder mig til at få fokus tilbage på karrieren. Der har desværre været nogle omstændigheder, der har betydet, at det har handlet om det forkerte i de sidste par måneder, så selvfølgelig handler det om at vinde – og det er bestemt også realistisk – men det er i lige så høj grad forberedelser til næste sæson. Min vilje til at blive fabrikskører har aldrig været større, så derfor skal løbene i efteråret også bruges som springbræt til nogle attraktive muligheder i 2018.”

Ud over de to løb for Porsche Prosport Performance er Nicolaj Møller Madsen lige nu i dialog med Audi om et løb i en GT3-racer i efteråret.

Nicolaj Møller Madsen


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •