Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 5

Uheldig weekend - fjerde afdeling DM i Formel 5

Formel 5 
23/08/17 

Den 18 årige racerkører Casper T. Hansen fra Roskilde, som i sæsonen 2017 deltager i Formel 5 mesterskabskampen om det Danske mesterskab, som føres med 18 point. Havde en weekend fyldt med uheld.
 


(Foto: Paul Reuber)

Tidstagningen fredag, gik fantastisk Casper T. Hansen sat bedste tid med 8/10 sekunder, og startede dermed på polposion i 1. heat, over de næste 4 omgange blev der opbygget en føring på godt 3 sekunder. På 5. omgang i sidste sving op til start/mål langsiden er der lidt for meget fart med, bagenden bliver løs ved 143km/t, jeg får dog reddet den, men på det tidspunkt befinder raceren sig ude for ideallinjen hvor der ikke er særlig meget greb og så er jeg ellers bare passager ind til jeg rammer væggen med 110km/t. Efter en tur på hospitalet for at få taget røntgen viser det sig at jeg er sluppet let med en forstuvet fod og en lille hudafskrabning i betragtning af at den øverste del af hulophænget i højre side gik igennem karosseriet og "kun" snittede mit ben, fortæller Casper T. Hansen.


(Foto: Paul Reuber)

Til trods for uheldet satte Casper T. Hansen, weekendens hurtigste tid 1:06,998, som er banerekord for i Formel 5 serien på Jyllandsringen.

Raceren var slemt medtaget, teamet fik genopbygget raceren i løbet af aften og natten, så den var klar til 3. heat søndag eftermiddag. Det blev et regnvejrsløb, Casper T. Hansen forklare: ”ligesom starten skal til at gå i 3. Heat lugter jeg noget brændt og ser i spejlene at det ryger fra bilen, så jeg springer ud”. Det blev senere konstateret at det var en defekt kobling, som havde udviklet meget varme og røg. Casper T. Hansen forsætter: ” Det har ikke været vores weekend, men selvom vi ingen point overhovedet har fået med hjem, fører vi stadig mesterskabet. Jeg vil sige tak til Teamet for deres indsats, og tak til alle som var taget til Jyllandsringen og tak til mine sponsorer.


(Foto: Paul Reuber)

Vi vender stærkt tilbage om 2 uger på Padborgpark d. 2. september”

Casper T Hansen Motorsport


Læs mere om:
  • Casper T. Hansen
  • Jyllandsringen
  • 20/08/17 - Jyllandsringen - Formel 5
  •