Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Syver Race Cup

Racertalent fra Hjørring

Syver Race Cup 
22/08/17 

Skandinavisk Mester 2017 i Sevenracing
Steffen Lindgren Hansen kørte det Skandinaviske mesterskab til Hjørring i denne weekend ved sin deltagelse i weekendens Syverrace løb ved FDM Jyllandsringens GrandPrix i Resenbro ved Silkeborg.
 

Skandinavisk Mesterskab i Sevenracing har i 2017 været fordelt over 2 weekender med 2 heat i hver weekend, 4 tællende heat i alt. De første 2 heat blev kørt i Sverige på Ring Knutstorp i weekenden d. 07-09 Juli og ved de 2 heat der blev kørt hentede Steffen henholdsvis en 2nd Plads og en 5 plads, hvilket gav sammenlagt 18 Point, og det var der ikke særlig megen tilfredshed med i Teamet. Det viste sig at der var problemer med gearskift i første heat og i anden heat var der motorproblemer, hvilket medførte den lidt kedelige femteplads i Sverige, så nu måtte livremmen spændes ind, og så måtte vi forberede os godt til de næste 2 tællende heat i Danmark.

Ved FDM Jyllands Ringens Grand Prix i weekenden d. 18 og 20 August gik det heldigvis noget bedre og her hentede Steffen så 40 point ved 2 førstepladser på hjemmebanen i alt 68 point, der blev kørt i silende regn og trods afkørsel et par gange formåede Steffen alligevel at køre sejren hjem i begge heat, hvilket så var nok til at fastnagle det Skandinaviske mesterskab. Carsten Lauridsen fra Varde fik en flot 2nd plads med 56 point og Nicolai Hansson fik en 3die plads med 44 Point. Så det Skandinaviske mesterskab blev nu i 2017 flyttet fra Norge til Danmark.

Nu gælder det så at hente det Danske Mesterskab til Hjørring igen for femte år i træk, og til dette er der 2 afdelinger af mesterskabet tilbage som skal køres på henholdsvis Ring Djursland d. 16/17 September og på Padborg Park d. 07/08 Oktober. I det danske mesterskab ser stillingen i toppen ud som følger. Mikkel Holch, Århus 195 Point, Steffen Lindgren Hansen, Hjørring 181 Point og Carsten Lauridsen, Varde 171 Point. Så der bliver spænding helt til finalen skal afvikles i Padborg.

Syverrace.dk
Ivan Hansen


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 20/08/17 - Jyllandsringen - Syver Race Cup
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her