Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Nicolaj Møller Madsen tilbage på racerbanen

GT4 European Series 
19/08/17 

Den fynske racerkører har lavet aftale med Porsche-teamet Prosport om to løb på Nurburgring i efteråret. Fokus skal tilbage på karrieren.
 

Nicolaj Møller Madsen er snart tilbage, hvor han har det allerbedst; i en racerbil på en racerbane. Det står klart, efter at han har indgået en aftale med det officielle Porsche-team Prosport Performance.

Den fynske racerkører skal fra 15.-17. september køre GT4-finalen, mens han 7.-8. oktober kører efter sejren i en afdeling af den tyske VLN-serie.


(Foto: Porsche Media)

”Jeg glæder mig helt vildt. For det første er Nurburgring min yndlingsbane, men samtidig er specielt GT4-finaleløbet et prestigefyldt løb at vinde – og selvfølgelig er det sejren, jeg går efter,” siger Nicolaj Møller Madsen.

For den fynske racerkører har den seneste tid handlet om andet end at køre stærkt – i hvert fald på racerbanen. Hen over sommeren missede han to løb på grund af bremseproblemer hos Porsche, som ikke turde sende bilen på banen, og senest har Nicolaj Møller Madsen mistet sit kørekort – en dom, han dog foreløbig har udbedt sig to ugers betænkningstid i forhold til. Så nu skal fokus tilbage på karrieren.

”Jeg glæder mig til at få fokus tilbage på karrieren. Der har desværre været nogle omstændigheder, der har betydet, at det har handlet om det forkerte i de sidste par måneder. Jeg er ked af min fartdom – jeg dummede mig – men så meget desto vigtigere er det nu at få fokus tilbage på karrieren,” siger Nicolaj Møller Madsen, der også bruger løbene til mere end at køre efter sejren:

”Selvfølgelig handler det om at vinde – og det er bestemt også realistisk – men det er i lige så høj grad forberedelser til næste sæson. Min vilje til at blive fabrikskører har aldrig været større, så derfor skal løbene i efteråret også bruges som springbræt til nogle attraktive muligheder i 2018.”

Ud over de to løb for Porsche Prosport Performance er Nicolaj Møller Madsen lige nu i dialog med Audi om et løb i en GT3-racer i efteråret.

Nicolai Møller Madsen Racing
Morten Hopballe


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •