Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Rossel vil bare være den hurtigste

Go Kart 
17/08/17 

En indskydelse i sidste øjeblik. Blot tre dage før Danmarksmesterskaberne besluttede supertourisme-køreren Kevin Rossel fra Vejle sig for igen at sætte sig ned i en gokart. Og han havde tydeligvis ikke glemt at køre hurtigt med bagdelen faretruende tæt på asfalten. Kevin Rossel blev en overraskende gokart-mester 2017. Sådan!
 

Han er således ved at sætte sig op til Night Race på Padborg Park den første lørdag i september, hvor anden halvdel af OK MOBIL 1 DST indledes med noget af en motorsportsfestival.

Og det bliver altså nu med en Kevin Rossel, der kan præsenteres som ny dansk mester i gokart. Noget af et pust til hans karriere som racerkører.

Forude blinker drømmen. Kevin Rossel håber, han kan komme til at køre Le Mans i 2019. Men inden skal han lige vise, at han også kan være den hurtigste i dansk motorsports superklasse.

Kevin Rossel har flere gange vist, at han faktisk er den, der kan komme hurtigst rundt på en omgang. Men samlet set er det ikke lykkedes for ham at holde fast i en førsteplads i supertourisme-serien, hvor konkurrencen er knivskarp.

Med gokartmesterskabet har Kevin Rossel nu tanket ny selvtillid, og han kommer til Padborg Park for at vinde det sensationelle Night Race. Han ved dog også godt, at det er der flere andre superkørere, der også gør.

Danish SuperTourisme
Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •