Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 4 DK

Casper Pilgaard velforberedt til efteråret

Formel 4 DK 
16/08/17 

Formula 4 DKCasper Pilgaard føler sig velforberedt til den intense efterårssæson i Formel 4.
Efter 3 løb i foråret, indtager den 19 årige racerkører fra Ryomgård en aktuel 6. plads i mesterskabet, hvilket bestemt ikke lever op til teamets målsætning.
 

I 2016 indtog Casper en fin 3. plads i Formel Ford mesterskabet, og den fart blev bibeholdt den første weekend i 2017.

I sæsonens to første løb, blev det til to flotte 3. pladser, men herefter har uheldene væltet ned over FSP teamet, som Pilgaard Motorsport har indgået et samarbejde med for 2017 sæsonen. Faktisk startede det allerede med en ufrivillig lufttur ved Åbningsløbet, efter at en konkurrent overså Casper.

For at det ikke skulle være nok med sådan én oplevelse i løbet af sæsonen sæsonen, gentog det sig igen i anden løbsweekend. Kun ved hjælp af teamets mekanikere samt velvillige sponsorer, var det muligt at få bilen køreklar til dagen efter, hvor der blev kørt flere point på kontoen.

Den 3. løbsweekend startede med våd asfalt, og derved var der ikke mulighed for at finde den optimale opsætning af bilen, hvilket desværre forfulgte teamet resten af weekenden.

Men selvom en 6. plads i mesterskabet ikke lyder alt for positivt, så er der ikke langt op til top-3 i mesterskabsstillingen.

Med det i mente, og ikke mindst de gode resultater fra Åbningsløbet på samme bane, skulle der gerne komme rigtig mange point på kontoen.


Casper Pilgaard
(Foto: JJ Media)

Efter en testdag tidligere på måneden, føler Casper at han nu har fået godt styr på bilen, og fundet en rigtig god opsætning, så de næste 4 løb på kun 7 uger, bare kan komme an.

Serien af efterårsløb starter denne weekend på FDM Jyllandsringen, hvor det traditionsrige Grand Prix Danmark skal køres.

Weekenden køres utraditionelt over tre dage, men det giver blot ekstra muligheder for at få perfektioneret opsætningen af bilen, hvilket nogle gange har været tidsmæssigt svært, med 3 kørsler på samme dag. Nu starter weekenden i stedet fredag eftermiddag, hvorefter der også køres lørdag, inden at den slutter midt på søndagen.

Pilgaard Motorsport håber på at se en masse tilskuere ude på banen, og ikke mindst en masse fans omkring teltet. Men hvis man er forhindret, kan man faktisk også se søndagens løb direkte på TV2 Sport.

Fredag
Kvalifikation 17.30

Lørdag
Heat 1 10.50
Heat 2 13.50

Søndag
Heat 3 13.20

Pilgaard Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  • Jyllandsringen
  • 20/08/17 - Jyllandsringen - Formel 4 DK
  •      ASETEK SIMSPORTS