Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Anders Fjordbach går efter ny banerekord

Special Saloon 
15/08/17 

Anders Fjordbach baskede sidste år Kevin Magnussens banerekord på FDM Jyllandsringen.
Men den ålborgensiske LMP2-kører i European Le Mans Series var alligevel ikke helt tilfreds med rekord-omgangen.
"Betingelserne var ikke helt optimale," siger han.
 

Så han vender i weekenden tilbage til den midtjyske bane, til Danmarks Grand Prix i weekenden, med sin 550 hestes GT superracer, Renault R.S.01, for at gøre et nyt forsøg.


(Foto: Steen Nielsen)

"Er vejret nogenlunde og får jeg en fri omgang i Special Saloon Car-løbet, som jeg stiller op i, tror jeg på en hurtigere tid end sidste år," siger Anders Fjordbach. Formen er til det. Han kommer lige fra en test på Spa Francorchamp sammen med sin medkører, Dennis Andersen, hvor der blev afprøvet en masse nye ting på High Class Racing Dallara Gibson LMP2-raceren.

"Det var ikke en helt optimal test på grund af flere tekniske småproblemer, men vi fik da prøvet flere nye aerodynamiske detaljer," fortæller Anders Fjordbach.

Det internationale danske racerteam, High Class Racing, har base på Circuit de Catalunya i Spanien, og flere af teamets mekanikere kommer med til Danmark for at bistå deres kører.

Straks den efterhåndende sjældne optræden i Danmark, haster Anders Fjordbach hjem til Barcelona, hvor han har bosat sig sammen med sin kæreste, for at gøre klar til fjerde afdeling i ELMS LMP2 på Paul Richard.

"Efter et dårligt løb for tre uger siden på Red Bull Ring i Østrig, hvor det eneste positive var, at vi bevarede vores tredjeplads i den samlede stilling, skal der point ind på kontoen igen," slutter Anders Fjordbach.

De to danske kørere blev nummer tre i de to første løb i serien på Silverstone og Monza.

Steen Nielsen


Læs mere om:
  • Anders Fjordbach
  • Jyllandsringen
  • 20/08/17 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her