Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Hill Climb

Opvarmning for halv kraft for Audi80-Rally

Hill Climb 
15/08/17 

Audi80-Rally’s fine historiske Audi 80 var meldt klar til efterårssæsonen, da Toni Hansen, søndag den 13. august startede bilen op, med Kim Gydesen, Fredericia i højre sædet.
Det var det traditions rige Munkebjerg Hill Climb med start ved Munkebjerg Hotel ved Vejle, som denne gang lokkede Toni Hansen i kørerdragten for at vise hvad den flotte Audi 80 GLE fra 1979 kunne præstere på Munkebjergbakken.
 

Blev ikke den succes som håbet.
Ved tidligere hillclimbs på Munkebjerg, har Toni Hansen kørt klassesejre hjem. Det blev ikke i 2017, at der skulle ikke følges op med en podieplads. Desværre viste der sig, allerede i første heat, at være tekniske problemer med bilen, som kun trak på tre cylindre.
Årsagen blev ikke umiddelbart fundet, og Toni Hansen var nødsaget til at køre de tre tællende heat for nedsat kraft. Han måtte til slut se sig placeret på en generel placering i bunden af feltet, samt på en 10. plads i klassen.


Toni Hansen havde tekniske problemer med den fine Audi 80 GLE, og måtte desværre tage til takke med en plads langt ned i rækken
(Foto: Viggo Johansen - Rallypics.dk)

Brugte Munkebjerg Hillclimb som opvarmning til det næste halve års store opgaver.
For Audi80-Rally venter der store udfordringer de kommende måneder. Forberedelserne til den størst opgave: Rally Monte Carlo Historique der køres i februar 2018 er i fuld gang.
Både hjemme på værkstedet, og på løbssiden varmes der op til den store begivenhed i februar.
I den første weekend af september kører Toni Hansen og Per Brodersen til Polen, for at gøre de første forberedelser i bilen, forud for det berømte rally i Frankrig om 6 måneder.

Raid Polski Historique som oplæg til Rally Monte Carlo Historique 2018
Det er første gang teamet deltager i Raid Polski Historique, som køres fra den 7. til den 9. september med start i Krakow, Polen.
Arrangementsmæssigt minder Raid Polski Historique meget om Rally Monte Carlo Historique, som teamet med stor succes har deltaget i hvert år siden 2013. Team Audi80-Rally ser frem til, i Polen, at møde en del af de konkurrenter, som de skal konkurrere mod, når de stiller op i Rally Monte Carlo Historique 2018.


Toni Hansens fine Audi 80 er altid populær på hastighedsprøverne, og især på Munkebjergbakken
(Foto: Viggo Johansen - Rallypics.dk)

De effektive og vigtige forberedelser til Rally Monte Carlo Historique 2018, verdens største historiske rally, er hermed allerede i gang, og hele Audi80-Rally teamet gør alt for at få de bedste resultater med hjem fra de kommende arrangementer.

/Audi80-Rally

Viggo Johansen
Rallypics.dk


Læs mere om:
  • Munkebjerg
  •