Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Ufattelig stabile Jens Kristian

Rally 
14/08/17 

Jamen hvordan kan det blive ved, Jens Kristian Jensen/Holstebro og Svend Åge Nielsen/Holstebro hjemkørte deres SYVENDE klassesejr til det traditionsrige rallysprint i Fårvang – Birch/Tvilum Rallyshow.
 


(Foto: Allan Post)

Her strømmer tilskuerne til, op imod 10.000 af slagsen, og her skulle Jens Kristian og hans lyn ’snappe’ Peugeot 106 Kit Car prøve at gentage bedriften fra tidligere år, og selvom flere stadig prøver at vippe ham fra tronen i klassen, så viste han igen de kvaliteter som giver sejre, gang på gang.


(Foto: Allan Post)

Jacob Faarup i hans optimale Fiat Uno var tæt på i år, men Jens Kristian kører aldrig stærkere end det nødvendige, og da aftenen var omme, så stod Jens Kristian og Svend Åge igen øverst ved præmie ceremonien, imponerede bedrift.


(Foto: Allan Post)

DAGEN efter, skulle der så køres Yokohama Mesterskabs løb i Fredericia, og her kunne de to’ grå guld’ herrer så køre mesterskabet hjem, en afdeling før end nødvendigt.


(Foto: Allan Post)

Prøven var fantastisk fed, vejret knap så fedt, det startede ud nærmest med monsun regn, men Jens Kristian er godt dækket ind mht. regnvejrsdæk, så han satte sig bag rattet, og kørte hurtigt og konstant, ’same procedure as last year Svend Åge’, hvortil han jo svarer, ’same procedure as every year Jens Kristian’, og hermed både sagt og udført, det tørrede næsten helt op til de sidste to heat, og så er prøven bare så meget federe at køre, og temaet kunne køre i mål i det sidste heat med en klar klassesejr, og velvidende om, at de igen, igen var - YOKOHAMA MESTRE 2017 - i Vest regi.


(Foto: Allan Post)

Allan POST


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 11/08/17 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: