Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Omotorsport klar til angreb på hjemmebanen

Yokohama
1600 Challenge 

14/08/17 
Yokohama

Omotorsport er klar til at angribe, når den 5. afdeling af Yokohama 1600 Challenge bliver kørt på hjemmebanen.
Brian Johannesen indtager aktuelt 2. pladsen i DIF Danmarksmesterskabet, men i Yokohama 1600 Challenge klassen er pointafstandene så små, at der er gode muligheder for at drage hjem fra weekenden som etter.
 

FDM Jyllandsringen ligger asfalt til 20 minutters træning, 20 minutters kvalifikation samt to løb på omkring 17 minutter, så der kan nå at ske mange ting, inden at weekenden er kørt.


(Foto: JJ Media)

Teamet fra Låsby har haft travlt med at tjekke bilen igennem, siden det seneste løb på tyske Lausitzring. Der kom ikke nogen pokaler med hjem fra Tyskland, men det har så den positive bivirkning, at der ikke skal mere end 10kg succesballast i bilen. Dermed er Brian helt klar til gå efter de store pokaler denne weekend.

Med en tredje- og fjerdeplads ved Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen, og hundredvis af kilometer i bilen siden da, skulle der gerne være meget mere fart i den hvide og orange Suzuki Swift Sport med #66 på sideruden.

Da det er teams hjemmebane, håber vi at se en masse tilskuere ude på banen, der vil heppe på Omotorsport og Brian Johannesen. Alternativt, hvis der ikke er mulighed for at komme på banen, kan søndagens løb også følges direkte på TV2 Sport.


(Foto: JJ Media)

Tidsplanen er som følger (med ret til ændringer forbeholdes):

Fredag
Træning 16.15-16.35

Lørdag
Kvalifikation 11.40-12.00
Løb 1 16.15-16.35

Søndag
Løb 2 12.55-13.15

Omotorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Brian Johannesen
  • Jyllandsringen
  • 20/08/17 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: