Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Årets bedste weekend for Michelle Gatting

DTC 
13/08/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipEn podieplads i finalen og en masse gode point på kontoen.
Det var facit for Michelle Gatting, da hun på Bellahøj Park deltog i den sidste afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship.
 

”Det var en weekend med gode points til mesterskabet, og hvor vi fik en næsten hel bil med hjem, hvilket var det vigtigste. Der mangler stadig fart til de to hurtige kørere, Lasse og Kasper, som slog mig i finalen, men jeg er sikker på, at vi både kan finde lidt i set-up, men at jeg også kan finde noget i mig selv,” siger Michelle Gatting.


Michelle Gatting havde med to tredjepladser og en femteplads sin resultatmæssigt bedste weekend i årets DTC-serie
(Foto: Torben Weber Andersen)

”Andersine havde nogle små race-skader, som nok ikke kan undgås, og hun skal også ligne en bil, der har kørt lidt race, og det gjorde hun! Selvfølgelig var det frustrerende, at jeg fik smadret en bagkofanger, men det kunne have været meget værre.”

I finalen blev det til en tredjeplads, men i det første kvalifikationsheat var Michelle Gatting i den grad med til at levere underholdning, da hun her kæmpede med Frederik Schandorff om tredjepladsen.

”Vi kørte et fair og clean race, indtil jeg gik forbi ham i en sen overhaling, men at han så bagefter kører voldsomt op i mig to gange, er mig egentlig meget uforståeligt,” siger hun. ”Men det var fedt race, og det var dejligt at lave en overhaling, som jeg fik utrolig meget ros for!”

Med langs banen på Bellahøj var også stribevis af gæster fra Andersen Biler, der er hendes hovedsponsor.


I pausen mellem DTC-løbene fortalte Michelle Gatting gæsterne fra Andersen Biler om det at køre DTC-race
(Foto: Torben Weber Andersen)

”Jeg bemærkede ofte alle de hvide poloer, når jeg kørte forbi på langsiden, og efter hvert løb kørte jeg forbi dem med en arm ud af vinduet og høje omdrejninger. Jeg kunne høre dem klappe helt inde i bilen,” fortæller Michelle Gatting. ”Det var et vellykket event med glade gæster, og jeg håber ikke, at det bliver sidste gang, vi gør det. Ovenikøbet fik jeg nogen af dem med ud for at køre med mig til Race For Riget. Det var vist prikken over i'et for dem!”

Næse udfordring for Michelle Gatting bliver femte afdeling af DTC-mesterskabet, som køres på FDM Jyllandsringen den 20. august.

facebook.com/msgatting


Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 06/08/17 - Bellahøj (Gadeløb) - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS