Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Ib Kragh vinder årets Birch/Tvilum Rally Show

Rally 
12/08/17 

Det var tale om et gensyn på podiet, da vandrepokalen for Birch / Tvilum Rally Show fredag aften blev uddelt i Fårvangs industrikvarter. Modtager var Ib Kragh, Juelsminde, og det var ikke første gang, han havde stået med den i hånden. Det havde han gjort tre gange før. Sidste gang i 2005.
 

Men netop den længe sejrstørke gjorde glæden ekstra stor hos Ib Kragh, som i de sidste mange år har kæmpet for atter at vinde Danmarks mest populære rallysprint. Og i år lykkedes det.


Sidste gang var i 2005. Men fredag aften sikrede Ib Kragh sig atter en sejr i Birch / Tvilum Rallyshow.
(Foto: Morten Alstrup)

I sin sorte og røde Citroën DS3 R5 var han dagens hurtigste mand. Ingen kunne køre hurtigere end ham i de tre indledende heats, og i finalen forvandlede han favoritværdigheden til en sikker sejr, da hans sluttid – 3.09,830 – var næsten fem sekunder bedre end det, nærmeste rival – Kenneth Madsen, Ruds Vedby – kunne præstere. Dermed fik Ib Kragh atter sit navn på vandrepokalen.

I finalen var det Kenneth Madsen, der kom tættest på ham, mens Kim Boisen, Broager, kørte en tredjeplads hjem i sin BMW 125, blot en tiendedel af et sekund efter Kenneth Madsen.

Men fredag aften i Fårvang viste også, at man godt kan blande sig i toppen uden hverken turbomotor eller firhjulstræk. Det gjorde Jacob Madsen og Rasmus Sørensen i deres R2-biler. Hele aftenen igennem havde de kæmpet for at komme med i top 5, og det gjorde de også i finalen, hvor Jacob Madsen tog fjerdepladsen, mens Rasmus Sørensen nappede syvendepladsen.

Birch / Tvilum Classic Show – Birch / Tvilum Rally Show

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Fårvang
  • 11/08/17 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: