Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Kæmpepræmier i Formel 4 Renault DK

Formel 4 DK 
12/08/17 

Formula 4 DKFormel 4 er ikke alene den officielle FIA rugeklasse for kommende verdensstjerner.
I Danmark er Formel 4 Renault.dk også klassen med de største præmier at køre om.
Store præmier endda.
 

Til den samlede vinder er der en Formel 3-test og en dag i simulator hos det hollandske topteam, Van Ammersfoort Racing, som talentfulde Frederik Vesti kører international Formel 4 for i år.


(Foto: Formel 4 Renault.dk)

Til nummer to og tre er der også præmier, der er værd at give lidt ekstra gas for. De skal nemlig deltage i en officiel Renault Sport test i en formel Renault-racer. Alle tre præmier kan bane vejen til noget større. Det gælder bare om at give den gas, når det gælder.

Udover de nævnte superpræmier, er der Pirelli-dæk til de kørere, der bliver kåret til "Driver of the Meeting" efter hvert løb

Præmierne har en samlet værdi af 400.000 kr.
"Vi mener det virkeligt alvorligt med Formel 4 Renault.dk, og vil med præmierne vise, at det er klasse, der er værd at køre i også de kommende år," siger promotor Peter Utoft.

Formel 4 er en klasse for unge kører fra 15 år og op. Kørere der kommer fra enten karting eller fra Formel Ford, der nu hedder Formel 5.

"Formel 4 Renault er en fantastisk klasse for gokartkørere, der vil videre i karrieren. Bilerne er topmoderne, sikre og lynhurtige," siger den danske klasse yngste kører, Noah Watt, som du kan høre fortælle om klassen i en video på Facebook.

I en anden video fortæller Christian Rasmussen, hvad han håber at få ud af at køre Formel 4 Renault og om han er til blondiner eller brunetter.

Formel 4 Renault.dk
Steen Nielsen