Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Efterårs sæsonen skydes i gang

Rally 
11/08/17 

Jeg er klar, melder Kenneth Madsen fra sin base, Suzuki Motorsports stjernekører er klar til dansk rallysports største kommercielle løb – Birch / Tvilum Rallyshow, bedre kendt under navnet Fårvang Rallysprint.
 


(Foto: Allan POST)

Løbet er rallysportens Grand Prix, målt på deltagere og tilskuere, op i mod 8000 tilskuere plejer at indfinde sådan en fredag aften i den lille by Fårvang, til et rallysprint som er meget traditionsbundet, det blev kørt første gang i 1979.


(Foto: Allan POST)

Sådan rent sponsorpleje mæssigt, så er dette løb i de helt perfekte rammer, intimt og fuld fart på, løbet afvikles over små fire timer, så der er fart på HELE tiden. Prøven stiller store krav til ’frisk gummi’, da der accelereres hårdt i 1-2 og 3 gear, og den hurtige Suzuki Swift Maxi 2000 kæmper altid for at kunne overfører de mange hestekræfter fra motoren, ned i asfalten, og dermed til hurtige heat tider.


(Foto: Allan POST)

Men Kenneth plejer altid at gøre en god figur i dette rallysprint, og er klar til opgaven, så kom til Fårvang fredag den 11. August, 1. heat blæses i gang klokken 1700, og omkring 2100 slutter sidste heat.


(Foto: Allan POST)

Allan POST


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 11/08/17 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: