Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - Motorsports Lastbil

Job & handel 
31/08/18 

 
 
 

Da vores dejlige lastbil efter snart 8 år er blevet for lille, vælger jeg at sætte den til salg.

Pris: kr. 125.000,- incl. moms

Mercedes 1117 fra 89. Km 579000. længde 9,85 m. 10 T + 2 T kugle træk
Bilen står nysynet uden anmærkninger.

Den har fået sandblæst chassi og malet med epoxy maling, fået nyt ledningsnet og luftslanger i 2007.
Fik helt nye tromler og klodser sidste år. De 7 år vi har haft den har den ikke kørt om vinteren, men stået i en tør lager bygning. den har været til service hver år ved opstart og fået nyt olie og blevet smurt, alt hvad der er lavet på den er der kvitteringer på.

Bilen er special bygget op til motorsport.
Motocross, Speedway, Enduro, Roadracing,trial og hvis man ændre lidt på den skydedør som er under bagklappen så også, Atv, Crosscart, Gokart .

Bilen har i førehuset godkendt plads til 1+7 , 4 enkelte sæder og en sofa bænk til fire. der kan sove 2 i føre huset. Kassen er indrettet med living og sove plads til 4 eller 6 alt efter størrelse.Der er bad, køkken, gasvarme, med elpatron, 12V og 230V . Gas og kuldioxid alarm.

Der er stort værksted i bag med god plads, 7 store værksteds kasser under bilen. den ene med teknik, som vand til bad/køkken, 12V gele batterier, 12V C-tec lader, 24V C-tec lader, Inverter, fra 12 til 230V
12V solfanger på taget.

Der er indbygget en kasse i chassiet til de 2 lange alu ramper.

En ældre bil ,men total drift sikker og som starter hver gang, også efter 5 måneder stil stand.

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.