Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jacob Mathiassen debuterer i DTC-serien

DTC 
09/08/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipHobro-køreren kommer med fart i kroppen fra det britiske GT-mesterskab
Der vil være en ny kører i feltet, når femte afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship køres ved GP Danmark på FDM Jyllandsringen den 20. august. Her får Jacob Mathiassen nemlig sin debut i klassen.
 

”Jeg skal køre en Ford Mustang til Grand Prixet og til DM-Finalen på Jyllandsringen,” fortæller Hobro-køreren, der til daglig slår sine folder på helt andre racerbaner. ”Jeg kører i år i en Ginetta-sportsvogn i det britiske GT-mesterskab. Jeg har hidtil været med i otte afdelinger i år, hvor jeg lige har kørt den seneste på Brands Hatch.”


Normalt er det en Ginetta i det britiske GT-mesterskab, som Jacob Mathiassen styrer, men nu debuterer han i en Ford Mustang i MASCOT DTC-
(Foto: Sean Mulcahy)

Racerbilen bliver et nyt bekendtskab for Jacob Mathiassen, men rammerne for hans DTC-debut er velkendte. Utallige er de omgange, han har kørt på FDM Jyllandsringen, hvor han sidste år afsluttede sæsonen med titlen i DS3 Cuppen. Og dem, som dengang hjalp med til mesterskabet, er med igen.

”Mine trofaste sponsorer er med omkring teamet, som vi kalder for DS Gruppen / McDonald’s Racing, og det er mine mekanikerne fra sidste år også, hvor vi får teknisk support fra René Jørgensen,” siger han. ”Det bliver første gang i år, at mit gamle mekanikerteam skal i aktion. Jeg håber ikke, at de er rustne, men jeg ved, at de er friske på opgaven.”

Såvel mekanikerteamet som Jacob Mathiassen får dog lejlighed til at stifte bekendtskab med den nye racerbil inden DTC-debuten.

”Jeg får kun et par timers test i bilen, men jeg har god tillid til min fart, og jeg går ind i det med åbne øjne, og så ser vi, hvad vi får med derfra,” siger han. ”Jeg forventer da at kunne køre med i top 10. Det er helt sikkert vores mål.”

MASCOT DTC

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jacob Mathiassen
  • Jyllandsringen
  • 20/08/17 - Jyllandsringen - DTC
  •