Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Danmarksmester i gokart 2017

Go Kart 
09/08/17 

Det officielle danmarksmesterskab i gokart 2017, DIF (Dansk Idrætsforbund) DM (Danmarksmester) skal findes i weekenden den 12. & 13. august 2017 på Grindsted Gokart Bane.
89 tilmeldte kørere og der skal findes danmarksmestre i fem klasser.
 

Det er Cadett Mini (CM), Cadett Junior (CJ), OK Junior (OKJ), OK og KZ2 – Og det KUN vindere i de nævnte klasser kan ...kalde sig de officielle danmarksmester i gokart 2017.

8 BGK'erne deltager i tre klasser: Cadett Mini, Cadett Junior og OK Junior. Anton Saugmann Güllich og Karl Esteban Birkebæk deltager i Cadett Mini.


(Foto: DASU/DIF)

Emil Tanggaard, Jonathan Weywadt, Marcus Skjellerup og Magnus Nordal Terkildsen deltager i Cadett Junior. Oliver Skjellerup og William Wulf deltager i OK Junior. En vurdering ud fra de fine resultater i de seneste løb, så er BGK'erne i alle tre klasser i Topform og har dermed en rimelig god chance for at blive Danmarksmester - Og BGK'erne går efter GULD.

Live Streaming (Lørdag og Søndag):
http://zibrasport.dk/motorsport/live/
Live Timing: http://www.apex-timing.com/live-timing/dasu/#live

Tidsplan:
Lørdag: kl.8 - kl.18: Tidtagning & Kvalifikationsheats
Søndag: kl.8- kl.18: Kvalifikationsheats, Prefinaler & Finaler.

Khanh