Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Motorløb mangler deltagere

Danish Endurance
Championship 

08/08/17 

DEC - Danish Endurance ChampionshipKan det være rigtigt at et finaleløb mangler deltagere?
Konsekvensen af for få deltagere, kan være aflysning. Det kan blive tilfældet hvis ikke at der kommer flere tilmeldinger. Det er Danish Endurance Championship der kan komme til at stå med problemet til seriens sidste løb der afvikles i forbindelse med Padborg Night Race arrangementet i starten af september måned.
 

DEC løbene er løb over den lange distance. Nogen deltager kun her af forskellige praktiske årsager. Andre deltagere for at teste bil og for at få kørt ekstra træning og få nogen kilometre i ryggen.


(Foto: Motorsporten.dk)

I år er det planen at de forskellige mesterskaber i serien skal afvikles over 4 løb, men med for få deltagere, og dermed en mulig aflysning, så risikeres det at mesterskabet allerede er afgjort. Ifølge vore underretninger, står der deltagere klar derude for at køre det sidste og afgørende løb. Mon ikke også at det er mest fair at et mesterskab vindes med alle kørte afdelinger. Vi har fra forskellig side fået underretning om at der kun er få dage til at tilmeldingsfristen udløber.

Vi er overbeviste om at din tilmelding kan foretages på normal vis.

Motorsporten.dk