Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

René Prang styrtet under opvisning ved Copenhagen Historic Grand Prix

CHGP 
07/08/17 

CHGPRené Prang deltog i weekenden i et opvisningsløb i de københavnske gader ved Copenhagen Historic Grand Prix. Desværre endte hans optræden med et meget uheldigt styrt da Classic MC-erne kørte opvisning.
 

I et sving brækkede den venstre fodhviler pludselig, hvorved Prang gled ned på siden af motorcyklen, og kommer i den bevægelse til at vride gashåndtaget i bund, således at maskinen med stor kraft flyver ind i betonbarrieren.


(Foto: Erling Prang)

René Prang bliver ligeledes slynget mod betonmuren med stor Kraft, men heldigvis undgår han at blive ramt af sin maskine, som får en lufttur inden den slår en række kolbøtter på asfalten efter mødet med betonbarrieren.

René Prang får del knubs, og bliver godt forslået over hele kroppen. Han undersøges nærmere på Regionshospitalet i Viborg mandag formiddag, for at få konstateret om han er sluppet med nogle kraftige knubs, eller der skulle være sket brud på hofte og/eller skulder, som driller en del efter mødet med asfalten.


(Foto: Erling Prang)

René Prang’s Ducati 916 er totalskadet efter mødet med betonmuren. Han håber det vil lykkedes tidsmæssigt at få bygget en ny Ducati op til næste afdeling af DM på Ring Djursland d. 9. og 10. september. Han fører i øjeblikket DM i serien: Classic Roadrace Superbike.

René Prang fortæller om uheldet, at han kørte gennem en kurve med lav hastighed. Pludselig brækker fodhvileren, og herefter husker han ikke meget før han ligger på asfalten. Han når dog at registrere at med den ubalance der sker ved at fodhvileren brækker på venstre side, bevirker at han kommer til at rykke i gashåndtaget, så maskinen får fuld gas, og nærmest flyver ind i betonbarrieren. Det ses tydeligt på en videooptagelse af af situationen. Det er en rigtig ærgerlig situation, for det var jo kun en opvisningskørsel siger René Prang efterfølgende.

Selv håber René Prang at det kun er knubs og smerter efter styrtet, og ingen brud nogen steder, så han kan blive klar til en testkørsel næste lørdag på Padborg Park, på en Aprilia RSV4 RF som han deltager med i moderne Roadracing.

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 06/08/17 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •