Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Vildt og sjovt ræs i Palanga!

Aquila Synergy Cup 
07/08/17 

Aquila Synergy Cup Aquila Synergy Cups afdeling i Palanga, Litauen levede fuldt ud op til teamets forventninger.
Jonas Lynge på 21 var med for første gang i den nye talentklasse i dansk motorsport - og han var begejstret!
 

Der blev kørt stærkt i Palanga - det var et tæt ræs og publikum var begejstrede for den nye danske klasse Aquila Synergy Cup. Banen var ca. 3 km lang - man havde simpelthen spærret et stykke af motorvejen af for at kunne køre ræs i 4 dage.


(Foto: Aquila Synergy Cup)

“Det var en super fed tur til Palanga med Aquila Synergy Cup, hvor vejret var helt fantastisk,” fortæller Jonas og fortsætter: “Nogle dage med super godt race og et par pokaler til samlingen gør det da ikke ringere.”

Jonas vandt iøvrigt også prisen for ‘Best Sportsmanship’ som er sponsoreret af Aquila Synergy Cups helt egen supportgruppe; CityBugOwners.

“Aquila Synergy bilen var utrolig nem at finde sig tilrette i og virkelig sjov at køre i.” ifølge den 21-årige mekaniker fra Nordjylland. Når Jonas ikke lige arbejder som mekaniker, kører han Citroen DS3 cup og han har tidligere kørt 1600 Challenge.

Så det var en begejstret nordjyde der kunne tage pokaler med tilbage til Danmark.

Udover at fungere som rugekasse for dygtige kørere med talent, er Aquila Synergy Cup en yderst spændende klasse, hvor alle kørere har mulighed for at konkurrerere på lige fod uden den helt store investering.

Hos Aquila Synergy Cup er det kørerens egenskaber og talent, der afgør resultatet - ikke hvem der kommer med det største budget.

Nu ser teamet frem til næste afdeling i Aquila Synergy Cup - nemlig Night Race på Padborg Park lørdag den 2. september

Aquila Synergy Cup


Læs mere om:
  • Palanga circuit
  • 17/07/22 - Palanga circuit - Aquila Synergy Cup
  •