Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Teamlastbil

Job & handel 
04/08/17 

 
 
 

Teamlastbil sælges
Da vi skifter til formelbiler, er vores elskede lastbil blevet et par meter for kort i den ene ende, og det er eneste grund til vi sælger den. Lastbilen er oprindeligt bygget til cross, hvor der kan stå 3 cykler bagi. Vi har selv brugt den til gokart, men den kan selvfølgelig bruges til alle former for (motor)sport. Der er en hydraulisk lift der kan drejes ud og nå helt ned til jorden, så det er meget let at læsse selv store og tunge ting.

Indretningen lige nu er til gokart (alt kan afmonteres) med motorstand, filebænk, håndvask, dækreol, olie/smøremiddel-reol, tandhjulsreol mv. Derudover er der rigtigt meget reol og skabsplads, samt der er installeret et stort antal sortimentskasser til reservedele og udstyr. Idet vi har boet i bilen til races i ind og udland, er bilen indrettet med alle nødvendigheder:
- Helt nyt Webasto oliefyr
- Klimaanlæg (både køl og varme)
- Stor inverter/batteripakke der kan levere 230V i 3 dage til køleskab/fryser mv
- Varmtvandsbeholder
- Stor drikkevandsbeholder
- Generator
- Helt lydløs kompressor med stor tank under bilen og med oprul
- Højtryksrenser
- LED-lys i værksted
- Stort 6x8m telt med LED-lys i alle spær
- Evt kan ny 6m markise medfølge til situationer, hvor man kan nøjes med et mindre telt
- Cykelstativ til 3-4 cykler
- Nedbyggede skørter/sidekasser med maser af opbevaringsplads

Der er indrettet fuld living i bilen, som er gjort efter de gældende danske regler, hvilket vil sige at living-delen holder sig under 50%. Desuden er bilen vejet ned til 7499 Kg og har den rigtige årgang (før oktober 2001 og bilen er fra september 2001), så der hverken skal køres med fartskriver eller hastighedsbegrænser. Bilen er meget billig i både drift, forsikring og vægtafgift og den leveres selvfølgelig nysynet. Den er synet og godkendt til 7 personer under kørsel og der er sikkerhedsseler til 7. Bilen har altid stået indendørs og har lige rundet 300.000km, så den er lige kørt til… Ved overholdelse af fartgrænserne går den 6-7 km/l.

I living-delen er der 4 sengepladser (1 seng i førerhus, dobbeltseng i alkove og 1 fuld længde sofa) + en lille hems til børn. Desuden er der masser af plads til madrasser på gulvet i værkstedet. Både førerhus, sæder, alkove og hele living-delen er polstret hos en professionel møbelpolstrer.

Livingdelen indeholder toilet, bad, håndvask, skabe, fuldt køkken med køleskab, fryser, emhætte, keramisk kogeplade, ovn/mikroovn, fladskærms-TV, stikkontakter mv. Desuden er der rigelig skabs og hyldeplads. Gulvet er over hele bilen sort ”gummigulv” som både er pænt, let at rengøre og kan holde til at blive brugt.

Byggeprisen for bilen overstiger langt 600.000 plus telt. Pris 300.000. Vi har virkelig været glade for bilen og har haft rigtigt mange gode ture og ferier sydpå i den.

Henvendelse på ase@asetek.com eller 21257076


 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.