Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Michelle Gatting ser frem til københavnsk gadeløb

DTC 
04/08/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipWeekenden byder på årets Copenhagen Historic Grand Prix og fjerde afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship. For Michelle Gatting bliver det et af sæsonens helt store højdepunkter.
”Jeg kan godt lide at køre race på bybaner, og jeg kan specielt godt lide København og vandt her også sidste år,” siger hun.
 

”Jeg vandt ikke af held, men fordi jeg kørte hurtigt, og fordi jeg lå oppe i den sjove ende. Jeg ser det også som en fordel, at vi ikke kan teste på banen på forhånd. Dem, som kører stærkt på f.eks. Jyllandsringen, har kørt mange omgange der i løb og test, men her er det lidt mere på følelsen og fornemmelsen, at man kører race, så det er altid sjovt, når det er baner, vi ikke kan teste på.”


I weekenden indtager Michelle Gatting og hendes bil Andersine racerbanen på Bellahøj
(Foto: Morten Alstrup)

Trods sejren for et år siden tager Michelle Gatting det ikke for givet, at dette års udgave af løbet også kan udløse en førsteplads.

”Sidste år var sidste år, og i år er i år. Alt kan jo ske, og vi så jo ved det sidste løb på Ring Djursland, at alt gik godt, indtil en gearkasse gik i stykker. Alt skal gå min vej, hvis jeg skal vinde igen,” siger Michelle Gatting, der dog ikke er bekymret for den aktuelle vejrudsigt forud for løbet. ”At køre race i regnvejr har jeg det skam fint med, men det skal enten være regn- eller tørvejr. Det skal ikke være noget med, at vi holder klar til start på tør asfalt, og det så begynder at regne…”

Siden den seneste DTC-afdeling på Ring Djursland for snart to måneder siden er der blevet pudset og plejet omkring Ford Mustangen, ligesom teamet har forberedt sig godt på de kommende strabadser.

”Vi har fået en ekstra gearkasse og et ekstra bagtøj, så vi har reservedele liggende, hvis vi skulle kom ud i samme situation igen som på Ring Djursland,” fortæller Michelle Gatting. ”Bilen er blevet ny-folieret med en masse ænder, for ellers kan folk jo ikke kende mig, men jeg regner med, at den ikke ser sådan ud, når vi er færdige på søndag. Så har den sikkert fået lidt buler efter et godt race.”

Copenhagen Historic Grand Prix bliver også på et andet område specielt for Michelle Gatting.

”Sammen med min hovedsponsor, Andersen Biler, har vi et stort VIP-arrangement, hvor vi har inviteret en masse gæster til at opleve racet fra første parket og komme ind bag kulisserne og opleve, hvordan et DTC-race foregår. Det glæder jeg mig til,” siger hun.

facebook.com/msgatting


Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 06/08/17 - Bellahøj (Gadeløb) - DTC
  •