Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

Kevin Magnussen kører Formula Racings Le Mans-racer i velgørenhedsløb

CHGP 
03/08/17 

CHGPDanmarks store Formel 1-stjerne sætter sig i weekenden bag rattet af Formula Racings Ferrari 458 GT2 for at køre penge ind til Rigshospitalet.
Der bliver fart over feltet, når danske motorsportsstjerner den kommende weekend 5.-6. august fyrer op under eksotiske supersportsvogne for at give hæsblæsende passagerture til betalende publikummer i velgørenhedsløbet Race For Riget på Bellahøj i København.
 

Der ventes især rift om pladserne i Formula Racings Le Mans-racer, en Ferrari 458 GT2, for her er det ingen ringere end Kevin Magnussen, som tager plads bag rattet.

– Jeg ser virkelig frem til at være med. Det er en stor ære for mig at være med til at køre penge ind til en organisation med så gode værdier som Race For Riget. At man samtidig får lov til at give folk en fed oplevelse i en racerbil i Københavns gader er naturligvis et kæmpe plus, lyder det fra Kevin Magnussen.


Kevin Magnussen ser frem til at køre for Race For Riget
(Foto: HAAS F1 TEAM)

Relationen til Formula Racing og Formula Automobile er naturlig, da Kevin Magnussen som bekendt er ansat hos det amerikanske Haas F1 Team, som anvender motorer fra Ferrari. Og hos det danske motorsportsteam og eneforhandler af Ferrari og Maserati i Danmark er man henrykt over, at Formel 1-køreren har sagt ja til at lufte den nærmest historiske Le Mans-racer.


(Foto: Formula Racing)

– Det er jo bilen, som vi brugte til at gennemføre 24-timers Le Mans, i øvrigt som det første danske team med en fuld dansk besætning. Derfor betyder bilen utroligt meget for os, og vi er kun glade for, at Kevin har taget sig tid til at repræsentere os i Race For Riget, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.


(Foto: Formula Racing, Gary Parravani)

Har doneret over 2,4 millioner kroner
Velgørenhedsløbet Race For Riget afvikles i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj i København. Organisationen har siden 2010 doneret mere end 2,4 millioner kroner til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

Race For Riget afvikles lørdag den 5. august fra kl. 12.50-13.50 og søndag den 6. august fra kl. 12.35-13.35. Billetter købes i løbsweekenden i ryttergårdsområdet ved præmiepodiet. Billetsalget påbegyndes både lørdag og søndag kl. 09.00 i Race for Rigets billetvogn. Køber man sig til en plads i passagersædet hos Kevin Magnussen, medfølger en signeret Formula Racing T-shirt


(Foto: Formula Racing)

Formula Racing
www.formularacing.dk


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 06/08/17 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •