Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Nicolai Sylvest forsvarer desværre ikke CHGP-sejren

ADAC GT
Masters 

31/07/17 

Sidste år satte Nicolai Sylvest og hans far, den tidligere DTC-mester Jesper Sylvest, en række af Danmarks bedste racerkørere anført af Tom Kristensen til vægs ved det prestigefyldte Pro-Am-løb i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj. De vandt en flot sejr, men den 20-årige racerkører får i år desværre ikke mulighed for at forsvare førstepladsen.
 

”Jeg kører i år for Mercedes AMG Team Zakspeed i den tyske ADAC GT Masters-serie, og her skal vi i weekenden køre den femte afdeling på Nürburgring,” fortæller den Team Danmark-støttede kører.

”Jeg ville rigtig gerne have været med i København og prøve at gentage sidste års sejr, specielt med det flotte felt, som arrangørerne har fået stablet på benene med bl.a. Tom Kristensen og den tidligere Formel 1-verdensmester Jacques Villeneuve.”


Sidste år stod Nicolai Sylvest øverst på podiet ved CHGP, men det sker ikke i år
(Foto: Bjarne Bredal)

I stedet for Bellahøj Park bliver det altså Nürburgring nær Köln, at racerkøreren fra Jægerspris skal køre race. Og det er en bane, som kan kender rigtig godt.

”Jeg kørte første gang på banen i Formel Ford for 4-5 år siden, og det var også her, at jeg vandt mit første Formel 3-løb,” siger Nicolai Sylvest.


Det er denne Mercedes AMG GT3, Nicolai Sylvest styrer i weekenden

”Sidste år gik det rigtig godt for min makker Nikolaj Rogivue og jeg, for her lykkedes det os at køre en generel tredjeplads hjem i det ene løb samtidig med, at vi også vandt juniorkonkurrencen.
Det ville være lækkert, hvis vi kunne gentage det resultat, for indtil videre har vi været noget uheldige i de fire afdelinger, vi hidtil har deltaget i.”

Løbet kan følges live på adac-gt-masters.de.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Nürburgring
  • 06/08/17 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  • 06/08/17 - Nürburgring - ADAC GT Masters
  •