Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

De største racerstjerner bakker op om Race for Riget

CHGP 
28/07/17 

CHGPI forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix den 5.-6. august trækker danske Tom Kristensen, Kevin Magnussen og deres racer-kollegaer i køredragten for at samle penge ind til velgørenhed i Race for Riget, hvor publikum kan købe en passagertur.
 

Race for Riget er blevet et fast element i Copenhagen Historic Grand Prix, og en fantastisk mulighed for tilskuerne til at komme helt tæt på alle de professionelle racerkørere. I én time, både lørdag og søndag, er det muligt for alle gæster og besøgende til Copenhagen Historic Grand Prix at købe en eftertragtet køretur på den spændende racerbane, og alle indkørte midler doneres ubeskåret til velgørenhed.


Kevin Magnussen og racer-kollegaer trækker i køredragten for at samle penge ind til velgørenhed i Race for Riget
(Foto: Grand Prix Photo)

Siden Race for Riget første gang rullede ud på den brandvarme asfalt i 2010, er den samlet donation til velgørende formål løbet op på knapt 2,4 millioner kroner. I år vil det indsamlede beløb blive doneret ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

Den 4-dobbelte Le Mans-vinder Jan Magnussen er ambassadør for Race for Riget, men det danske racer-es kører løb i USA for Corvette Racing i samme weekend. Heldigvis kan Race for Riget trække på en perlerække af prominente racernavne blandt andre den 9-dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen, Formel 1-stjernen Kevin Magnussen, Porsche fabrikskører Michael Christensen, Aston-Martin piloten Marco Sørensen med flere.

Adm. direktør for Copenhagen Historic Grand Prix, Jens Peter Lange udtaler: ”Det er et privilegium og en glæde, at CHGP og velgørenhedsarrangementet Race for Riget igen i år møder enorm opbakning fra de største danske racerstjerner. Vi er ydmyge og stolte over, at kapaciteter som Tom Kristensen, Kevin Magnussen og deres kollegaer med stor villighed stiller op i den gode sags tjeneste og giver publikum den ultimative oplevelse.”

Race for Riget - 2017

Navn Bilmodel Kategori Pris
1 Tom Kristensen Audi RS3 LMS Guld 2.500
2 Kevin Magnussen Ferrari 458 GT3 Guld 2.500
3 Michael Christensen Porsche 991 GT3.2 Guld 2.500
4 Lars Kern Porsche 991 GT2 RS Guld 2.500
5 Max Klinkby-Silver MASCOT DTC racer Guld 2.500
6 Kenneth Olsen Zenvo TSR Guld 2.500
7 TBA Honda NSX Guld 2.500
 
8 Michelle Gatting Ford Mustang Sølv 1.500
9 Christoffer Nygaard Kia Stinger Sølv 1.500
10 Tom Pedersen Superturisme Turbo Sølv 1.500
11 Jesper Carlsen Peugeot Spider Sølv 1.500
12 Marco Sørensen Agile SCX Sølv 1.500

Derudover findes en bronze-kategori til 1.000 kr. pr. køretur, hvor de attraktive bilmodeller hedder: Lamborghini Aventador SV Roadster, Porsche 991 GT3 RS, Porsche 991 GT3, Ferrari 488 Spider, Ferrari 458 Speciale, Porsche 997 GT3 RS, McLaren MP4-12, Porsche Cayman GT4, BMW M2 med flere, som er leveret med støtte fra Race for Rigets mangeårige samarbejdspartner Sportscar Event.

Billetter til Race for Riget købes i løbsweekenden i Ryttergårds-området benævnt R2. Billetsalget påbegyndes både lørdag og søndag morgen den 5.-6. august kl. 09.00 i Race for Rigets billetvogn, og der kan købes billet i tre forskellige kategorier startende med 1.000 kr. (Bronze), 1.500 kr. (Sølv) og 2.500 kr. for Guld-kategorien, hvor det endvidere er muligt at vælge din yndlingschauffør – så længe der er ledige billetter.

www.chgp.dk

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 06/08/17 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •