Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Ungarn næste stop for Mikkel O. Pedersen

Porsche
Super
Cup 

27/07/17 

Struer-racerkøreren håber på en løbsweekend fri for uheld
Det er Hungaroring ved Budapest og dens 14 sving, der bliver næste stop for Mikkel O. Pedersen i hans internationale program. Her finder den sjette af årets ni afdelinger af Porsche Supercuppen sted.
”Det bliver endnu en ny bane for mig,” siger Mikkel O. Pedersen med hentydning til det faktum, at der er mange af banerne i årets mesterskab, som han ikke har haft noget forhåndskendskab til. ”Jeg har kørt noget computersimulator på banen, og den er heldigvis ikke lige så lang som Silverstone, men der er mange sving, og der er ikke så meget plads, hvis man kører af banen.”
 

”Jeg har set nogle YouTube-videoer fra de tidligere år, hvor klassen har kørt, og her kan jeg genkende mange af mine konkurrenter fra i år, så det bliver hårdt. Jeg får 45 minutters træning og når vel 20 omgange om fredagen. Udfordringen bliver at få lært banen så godt, at jeg har et ordentligt grundlag for at sætte en god tid i tidtagningen. Heldigvis har vi også nogle data, fordi min teamkollega kørte med sidste år.”


Mikkel O. Pedersen kører sit tredje Supercup-løb på tre uger, når han i weekenden starter på Hungaroring i Ungarn
(Foto: www.mikkelopedersen.com)

Mikkel O. Pedersen håber på, at heldet vil være med ham i det ungarske mesterskabsløb, for de to Porsche Supercup-løb, han har kørt i juli på Red Bull Ring og Silverstone, endte begge skuffende.

”Det var to weekender i streg med kollisioner,” siger han. ”Ved det sidste løb på Silverstone startede jeg som 16er og kom op på tiendepladsen, men da jeg kæmpede med køreren foran på niendepladsen, var der en bagved, som bremsede for sent og pressede mig ud over græsset, så jeg ødelagde styretøjet. Konkurrenten fik en straf til næste løb, men det betaler ikke for mine skader. Jeg håber bare på mere held denne her gang.”

www.mikkelopedersen.com


Læs mere om:
  • Hungaroring
  • 30/07/17 - Hungaroring - Porsche Super Cup
  •