Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Aquila hæver præmiepuljen for danske motorsportstalenter

Aquila Synergy Cup 
26/07/17 

Aquila Synergy Cup Motorsport er ikke bare en konstant kamp for at blive hurtigere: For unge talenter er det ofte også en evig kamp for at finde sponsorater og få en sæson til at hænge sammen. Det tilbyder danske Aquila Racing Cars nu at løse for et af Danmarks aktuelle talenter, nemlig den kommende vinder af Dansk Super Kart OK Junior-klassen.
 

”Vi har besluttet at sponsere vinderen en hel sæson i Aquila Synergy Cup med fuld Arrive and Drive-pakke til en værdi af 177.500 kroner”, fortæller grundlægger af Aquila Racing Cars, Dan Suenson. Dermed bliver præmien en af de største, der nogensinde er udloddet i dansk motorsport.


Efter alt at dømme bliver konkurrencen i Aqulia Synergy Cup endnu hårdere i 2018: Vinderen af Dansk Super Kart OK Junior-klassen vil få tilbudt et sæde og burde kunne blande sig direkte i topkampen.

Sponsoratet er en del af Aquilas målrettede arbejde med at skabe en platform hvor de unge talenter kan fortsætte deres kørerudvikling i bilsporten. ”Vi har jo udviklet bilen Aquila Synergy til netop det formål, og har startet løbsserien Aquila Synergy Cup i samme ånd. Derfor syntes både vi og løbsseriens sponsorer, at det var naturligt at sponsere et sæde for en sæson til vinderen af Dansk Super Kart OK Junior-serien, for i praksis at vise en mulig uddannelsesvej for kommende danske racerkørere”, siger Dan Suenson.

Løbsserien har i indeværende sæson leveret tæt og spændende race, og tiltaget med sponsoratet sigter også på at sikre dette i 2018-sæsonen, hvor en skarp Super Kart-kører burde kunne blande sig direkte i toppen. ”Derfor har vi også besluttet kun at tilbyde vinderen af Super Kart et sæde – ikke nummer to eller tre”, fortæller Dan Suenson.

Derudover knytter der sig følgende betingelser til præmien:

  • Vinderen skal kunne erhverve gyldig licens til Aquila Synergy Cup
  • Sponsoratet kan ikke ombyttes til kontanter, og modtageren afholder selv eventuel skat af gevinst.
  • Aquila forbeholder sig ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.
  • Vinderen af dette sponsorat findes efter det sidste DSK-løb og vil være den der efter DSK´s OK Junior regler har opnået førstepladsen i dette mesterskab.

Læs nærmere om indholdet af Arrive and Drive-pakken her, for at se hvad præmien indeholder i praksis:
www.aquilasynergycup.dk/saadan-deltager-du/all-inclusive/

Yderligere oplysninger:
Direktør Dan Suenson
Aquila Racing Cars A/S
telefon: +4540521130
dan@aquilaracingcars.com

Aquila Cars

Claus Ebberfeld
ViaRETRO.com