Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Oplev en Ford Fiesta hurtigere end en Formel 1 bil

Rallycross 
17/07/17 

Vil du have årets motorsportsoplevelse på dansk grund? – kom med til RallyX Nordic på Nysumbanen sammen med Linnemann Motorsport, og oplev skandinaviens bedste rallycross-kørere i tætte dueller, når RallyX Nordic for første gang gæster Danmark.
 

Rallycross (RallyX) Nordic er et skandinavisk rallycross mesterskab på i alt 6 løb, og er en del af det svenske mesterskab for standardvogne. Serien afvikles ved 4 løb i Sverige, 1 i Norge og nu også 1 i Danmark.


Oliver Solberg er søn af verdensstjernen Petter Solberg, som har flere VM titler i Rally og Rallycross på CV’et
(Foto: www.bladet.no)

RallyX Nordic er som sagt en del af den svenske STCC-serie, og har efterhånden nået store kommercielle højder i Norden, og alle løbende livetransmitteres direkte på svensk TV2.

RallyX Nordic Denmark afvikles fredag og lørdag den 18./19. august 2017 på Nysumbanen ved Hobro i Nordjylland, og har blandt andre 15 årige Oliver Solberg (N) på startlisten.


(Foto: Daniel Ahlgren)

Rallycross bilerne ligner til forveksling alm. Ford Fiesta’ere som du kender fra de danske landeveje, men under motorhjelmen ligger en 2,0 liters turbomotor, pumpet til næsten 600 HK, firehjulstræk og sekventiel gearkasse. Disse superbiler accelererer hurtigere fra 0-100 km/t end en Formel 1 bil.


(Foto: Jerry Karlgren)

Oplev desuden danske Ulrik Linnemann til start for første gang i 2017 på dansk grund. Ulrik Linnemann slår til dagligt sine folder i Europamesterskabet i Rallycross, men har valgt at deltage i RallyX Nordic og vil repræsenterer Danmark i den skrappe serie.


(Foto: Tony Welam)

”Mange har allerede bakket flot op og skrevet sig på gæstelisten, og der er stadig billetter tilbage hvis man skulle have lyst til en verdensklasse oplevelse” opfordrer Danmarks bedste rallycross-kører Ulrik Linnemann.


(Foto: rallyx.se)

Linnemann Motorsport åbner dørene for VIP arrangement den 19/8 og sikrer at du får den komplette Rallycross-oplevelse.
- Indgangsbillet med pitadgang til RallyX Nordic Denmark og NEZ Cup
- Adgang til lukket VIP telt med stor frokostbuffet, øl, vand og vinbar.
- Foredrag og banegennemgang med Ulrik Linnemann
- Oplæg med den norske rallycross-verdensmester Petter Solberg, der vil fortælle om Volkswagen-fabrikkens satsning i FIA World Rallycross Championship 2017.
- Oplev pittens intensitet på nært hold og vær tæt på når Linnemann Motorsport-teamet arbejder med racerbilen.

Til dette eksklusive arrangement har vi nu kun et begrænset antal billetter tilbage.


Ulrik Linnemann inviterer nysgerrige virksomheder og privatpersoner til Nysumbanen den 19. august, hvor der i samarbejde med Motorsport Nordjylland arrangeres i VIP arrangement.
(Foto: Johnny Loix)

Så skynd dig at bestille din billet allerede nu på +45 50 74 78 25 eller linnemannmotorsport@gmail.com
Vi er en momsregistreret virksomhed, og fakturerer gerne til CVR nummer.
Derfor kan dette også skræddersyes som firma-/kundearrangement.
Kontakt os for nærmere information på +45 50 74 78 25.

Linnemann Motorsport