Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Michael Christensen jagter succes på tysk Formel 1 bane

FIA WEC 
13/07/17 

World Endurance ChampionshipMichael Christensen kører i weekenden på den tyske Formel 1 bane Nürburgring, når han i sin Porsche 911 RSR deltager i den fjerde afdeling af sportsvognsserien GT WEC.
Sammen med sin franske teammakker Kévin Estre og deres team Porsche GT Team, skal de to Porsche-piloter forsøge at tilkæmpe sig lidt velfortjent succes til Porsche #92 efter en bitter exit på Le Mans.
 

Selvom VM-serien har ligget stille siden Le Mans, har Porsche og Michael Christensen brugt tiden effektivt på testarbejde og optimering af den ikoniske Porsche 911 RSR, der i GTE Pro klassen dyster mod Aston Martin, Ferrari og Ford.
I alt er 29 biler tilmeldt i fire klasser, og Michael Christensen ser frem til igen at køre væddeløb på den knap 5,2 kilometer racerbane.


(Foto: Porsche Media)

”Nürburgrings Grand Prix bane er en virkelig fed racerbane. Meget hurtig, og de mange udfordrende sving-kombinationer kræver hele tiden din opmærksomhed. Vi skal være klar til at yde vores bedste fra start, hvis vi skal gøre os forhåbninger om et godt resultat,” fortæller Michael Christensen, der har gode minder fra Formel 1 banen.

”I 2013 vandt jeg på denne bane som Porsche Junior kører mit første løb i Porsche Mobil 1 Supercup, og i 2015 scorede jeg min første WEC sejr sammen med min daværende teamkollega, Richard Lietz. På den baggrund ser jeg frem til igen at køre race på banen i Eifel-bjergene, og jeg vil slås for en ny triumf sammen med min nye teammakker Kévin” (Estre, red.), fortæller danskeren, som også er opmærksom på løbets betydning for teamet.

”Porsche GT Team har hovedsæde tæt på banen, og det ville derfor være ekstra fedt, hvis vi kunne give alle gutterne et super godt resultat. De kæmper altid hårdt for os, og yder en formidabel indsats under vores pitarbejde. Flere af dem bor også i det her område, og deres familier kommer for at heppe,” lyder det videre fra Michael Christensen.


(Foto: Porsche Media)

Danskeren erkender samtidig at det indtil videre har været et svært år, hvor de succesfulde resultater er udeblevet.

”Heldet har ikke rigtig været med os i sæsonens første tre løb. Den nye racerbil, som Porsche har introduceret i år, kører fantastisk og er en fornøjelse at køre. De små marginaler har ikke været med os, men vi er positive forud for weekendens løb, og vi knokler vores køredragt i stykker for et godt resultat,” slutter danskeren.

www.michaelkchristensen.com


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Nürburgring
  • 16/07/17 - Nürburgring - FIA WEC - FIA VM
  •