Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Konkurrenter gjorde livet surt for Mikkel O. Pedersen

Porsche
Super
Cup 

12/07/17 

Et solidt avancement under Porsche-løbet i Østrig blev ødelagt af konkurrenter
Den østrigske Formel 1-bane Red Bull Ring dannede rammen om fjerde afdeling af årets Porsche Supercup-løb for Mikkel O. Pedersen, og selv om konkurrenterne gjorde livet surt for ham og han endte langt nede på resultatlisten, var racerkøreren fra Struer ganske godt tilfreds med weekenden.
 

”Det var en god weekend trods bulerne,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Jeg startede som nummer 14, for tidtagningen var meget tæt. De 20 første var indenfor et sekund, og havde jeg kunnet køre et halvt sekund hurtigere, var jeg endt i top 3.”

”I starten af løbet var der god fart i bilen. Jeg kom længere og længere frem, og jeg nåede frem på niendepladsen og havde trukket fra køreren, jeg lige havde overhalet.”

Rivalen var der opsat på at få niendepladsen tilbage. Han bremsede alt for sent og bragede ind i Mikkel O. Pedersens højre baghjul.


Et godt avancement blev pludselig stoppet for Mikkel O. Pedersen på Red Bull Ring i Østrig

”Jeg blev sendt ud i dækresterne udenfor banen. Det kostede fart ud af svinget, så jeg valgte ikke at forsvare mig, da en konkurrent angreb mig ind i det næste sving,” siger han. ”Men da jeg var på vej ud af svinget, var der en helt tredje kører, som også bremsede alt for sent. Han ramte mig, så jeg spandt rundt og ødelagde min fælg. Jeg fik kørt mig op og hentede feltet, men da jeg havde nået det, kom der safety car.”

Slutfacit blev en attendeplads og ingen point på kontoen til mesterskabet. Men der er ingen tid til at ærgre sig. Allerede i den kommende weekend deltager Mikkel O. Pedersen i næste afdeling af Porsche Supercuppen. Det sker på Silverstone i forbindelse med det britiske Formel 1 Grand Prix.

”Inden jeg flyver til England, vil jeg bruge det meste af tiden til at køre computerspil med banen, for jeg har ikke kørt på Silverstone før,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Det bliver lidt af en mundfuld at lære en ny bane at kende, når man kun har 45 minutters træning inden kvalifikationen. Silverstone har mange sving, og der er mange hurtige sving. De hurtige sving har jeg ikke været så vant til herhjemmefra, men jeg bliver bedre til det. Min teamkammerat har kørt der før, så vi har data i teamet, som jeg også kan trække på.”

www.mikkelopedersen.com


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  • Red Bull Ring
  • 09/07/17 - Red Bull Ring - Porsche Super Cup
  •