Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Vognskifte for Sebastian Hove

Yokohama
1600 Challenge 

12/07/17 
Yokohama

Efter 10 år i gokart, meldte Sebastian i foråret ud, at han trængte til en pause.

Pausen er brugt flittigt i værkstedet, hvor han sammen med (far) Henrik Hove, har puslet med at gøre den gule Peugeot 1,6 GTI klar.

Bilen blev købt da Sebastian i sensommeren 2015 udtrykte ønske om at komme ud og køre bil, det mest nødvendige blev lavet og afsted det gik til Padborg Park, hvor han allerede samme år gennemførte baneprøven.
 

Siden har tankerne omkring hvilken klasse der skulle køres bremset projektet lidt, samtidig med at Sebastian vist alligevel ikke var helt klar til næste skridt og derfor tog en sæson mere i gokart; en sæson som han sluttede af ved VM i Italien sidste efterår. Her blev det til en flot 14. plads, som bedst placeret dansker i finalen.

Men nu er tiden inde - bilen er tirsdag blevet testet på Sjællandsringen og sjældent har vi set så stort et smil hos Sebastian som nu med sine 16 år, føler sig mere klar til bilsporten, og vi vil derfor være at finde på Jyllandsringen til løb i klassen Yokohama 1600 Challenge den 18.-20. August.

Vi bliver spurgt om vi slutter helt med gokart - det kan hverken ikke be- eller afkræftes, men der bliver holdt en pause.

Janett Hove


Læs mere om:
  • Sebastian Hove
  • Jyllandsringen
  • 20/08/17 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: