Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Patrik Matthiesen øger føringen i 24H TCE Series

24 Hours 
10/07/17 

Fredag satte jeg bilen på pole, og satte samtidig ny banerekord.
Colin White skulle sidde i bilen de første 2 timer, men efter 20 minutters kørsel bliver han påkørt og må i pit for at få den udbedret, den kommer på banen igen nu 12 omgange efter den førende bil.
 


(Foto: PatrickMatthiesen.com)

Jeg er i bilen i det fjerde og ottende stint, altså kl 15:00 og 23:00, og får hentet meget af det tabte. Da jeg kl 01:15 overdrager bilen til Colin, fører vi nu GT4 klassen og ligger på en samlet 3. plads kun 2 omgange efter 2. pladsen i det samlede klassement.

Kl. 4:00 i morges er bilen igen impliceret i et uheld, og vi mister igen terræn.


(Foto: PatrickMatthiesen.com)

Jeg tager løbets sidste stint imorges 7:30 - 9:00 og kan passere det ternede målflag som 2'er i GT4 klassen og på en 5. plads i det samlede klassement.

Vi havde både bil, mekanikere og køre til at vinde denne afdeling, men det skulle ikke være denne gang.

Jeg kan dog glæde mig over at have udbygget føringen i 24H TCE Serien, og ser nu frem til det næste løb på Barcelona i starten af september.

PatrikMatthiesen.com


Læs mere om:
  • Oschersleben
  •